Sunday, August 15, 2010

Tuhan Beri Aku Cinta



selamat pagi. selamat menjalani ibadah puasa. selamat semuanya. best betul cuaca hari ni. sedap je dapat tarik selimut. tapi yang tak bestnya, mata aku ni dah tak dapat nak pejam pulak. memang selalu spoil cam gini. merosakkan mood hari ahad je. dari semalam aku asyik salah hari. asyik ingat hari ni dah kena pergi kerja. OMG!! tersampuk hantu kerja agaknya aku ni. TIDAK! TIDAK! tidak suka keadaan ini! aku nak berehat puas-puas hari ni. 

gambarajah yang tiada kaitan. memang suka nak buat perangai tempek-tempek gambarajah lari topik. okey, nak berusaha untuk pejam mata sekarang. tidur! tidur! tidur! nak cuba guna teknik imagine sedang berada kat tepi pantai, berayun dalam buaian yang gantung pada pokok yang redup, angin bertiup sepoi-sepoi bahasa, bunyi ombak yang tenangkan jiwa, pakai mp3 dan dengar lagu ni. 

zzzzz..... 


Walau aku senyum bukan berarti
Aku selalu bahagia dalam hari
Ada yang tak ada di hati ini
Di jiwa ini hampa

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta


4 comments:

fiD said...

wow! ececeh, buka men lagi...

jemputan kontest:
kontest contact lens raya

Tora Gagarin said...

jiwa hindustan .

ada m0khtar said...

hehehe... sekali skala berjiwang nari kat landasan keretapi...

Tora Gagarin said...

tapi be careful . bila layan sangat dok menari boleh bisa dilanggar train laju . so mati pakai sari . haha .