Monday, August 16, 2010

rumah abah

saya anak kepada abah saya menyiarkan gambarajah rumah yang memiliki ciri-ciri idaman yang diimpikan oleh abah saya kerana dengan tiba-tiba saya sangat rindu untuk pulang ke rumah abah saya. rumah abah saya bermakna rumah mama saya juga. bermakna itu rumah keluarga saya. gambarajah dicekup oleh saya iaitu anak abah ketika bersama 'bakal menantu' abah. mmeeoww.. gatal je nak stress 'bakal menantu' tu. 






aku pun tak tahu sapa tuan punya rumah ni. rumah ni pun nampak gayanya tak siap sepenuhnya lagi. sesuka hati je aku tangkap gambar then publish kat sini. act aku tangkap gambar rumah ni sebab abah aku suka dengan design rumah ni. terutamanya bahagian anjung tu. abah aku tengah dalam proses nak bina rumah  kampung macam gini. setakat ni baru proses tanam tiang. yang selebihnya aku pun tak sempat nak ambil tahu sebab dah lama sangat tak balik rumah. 

lepas ni aku bertukar alamat la nampaknya. tapi tak sure pun lagi bila siap rumah baru tu. and yang paling penting tak sure lagi bila kitaorang semua betul-betul ready nak pindah kat sini. semuanya macam liat je lagi nak terima hakikat nak pindah rumah. 

soalan cepu emas untuk abah; 
kenduri kak nanti kat rumah baru ke kat rumah sekarang?
mmeeooww mood gatal datang lagi =)

__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__


6 comments:

cik ciiima said...

ehh rumah ni dh siap tau..
ari 2 ade wat kenduri kt umah ni..
kire pelncaran homestay 2 la..
ngan khemah bnyk2..
meriah giler tau x

saya_arief said...

cantiikkk rumah ni..
nk pinjam 1 sem..
:p

ada m0khtar said...

ye ke... aku dh lama tak balik rumah cik ciima oooii.. mana la nak tau perkembngan baru.. nnt boleh upload pic rumah yang dah siap ni..

Tora Gagarin said...

ini bukan rumah limas ke ?

edaolala said...

lawanyaa rumah ni :) nak jugakk huhu

ada m0khtar said...

ni homestay kat kg i yan kedah en tora...
cantik kan edaolala =)