Friday, August 20, 2010


one, two, three..... say cheeeeesssseeeeeee........................


with cik dan bakal bertukar status kepada puan nasrah

macam biasa, harus la letak gambar mengedik bersama selepas berpeluh ketiak lepas kehulu hilir tawaf semua kedai baju. juga berpeluh ketiak test berhelai-helai baju. yang ni tak cun la akak kedai, cuba ambil yang warna pink. ala, tak cun jugak la akak, kena pakai saiz kecil lagi ni. saya nak cuba saiz xs la pulak akak kedai. nas, semua kat kedai ni tak best kan, okey jom pergi kedai sebelah pulak la.

and finally, dapat 2 helai pario dan sepasang baju kurung moden. okey dah puas hati. dah jom balik =)



2 comments:

Tora Gagarin said...

sebab itu bapak selalu mengeluh bila ikot ibu shopping raya . kaum lelaki pasti protes jika kaum wanita ajak shopping sekali . biarlah kaum wanita pergi bersama sejenisnya . mungkin pandangan aku serupa dengan pandangan semua lelaki yang wujud di muka bumi ini . hahaha .

ada m0khtar said...

hehehe.. mmg betul pun tu..father i pun xtahan kalau kuar shopping dgn wife & anak2 dia.. mr ehem pun sm gak..