Sunday, August 22, 2010

geng maktab


Salam Ramadhan. cepatnya masa berjalan. dah dua minggu rupanya kita berpuasa. yeah!! dah bersemangat counting days nak berperam bawah ketiak mama, makan puas-puas masakan mama. nak makan masak lemak cili api rebung dengan perut lembu yang chow2 punya pedas. really miss my hometown. rasa nak packing barang untuk balik kedah malam ni gak even i will fly on 3september. tak sabar! tak sabar! 

semalam reunion geng maktab. Fun bila getting in one place, chatting and laughing together. teringat kenangan masa kat maktab. berbuka, bersahur sama-sama, sambil berborak. off course siap pakej gossip gitu. beli makanan kat bazar then berkumpul dalam 1 bilik share makanan. so sweet!!! miss the moment!! 


plan asal nak berbuka kat Malay Village, tapi tepaksa change plan sebab kat situ dah full. kitaorang pun terlupa nak book table awal. so we decide pergi anjung warisan je. ala, restaurant yang dalam cerita dunia anita kat tv 3. ktorang tak dapat table atas pokok sebab kitaorang sampai lambat kat situ.  


dah licin pun pinggan. sangat-sangat kenyang sampai rasa nak buka button jeans. hahaha.. buffet kat situ harga rm20 person. tak banyak sangat pilihan makanan, tapi rasa not bad je. 





laila, najua, wawa, farah
me, sai and arm


3 comments:

ARC™ said...

mcm dekat bangi je..mmg yg dkt bangi sebelah stesen myk tu eh

ada m0khtar said...

bukan r... ni kat hutan bandar jb...

Sofia said...

Eh2... Najua... My schoolmate tu...