Thursday, July 8, 2010

Perodua Myvi LE


meleleh air liur i nyah bila tau ada myvi baru launching. dazzling red kau! pinkly la tu.  tak kering lagi air liur meleleh ni. sangat-sangat la best kalau dapat ni. dah nama pun LIMITED EDITION, harus la best kan. 

serius aku jealous kalau nampak ladies drive kereta ni kat jalan nanti. cun nya kau, anggun nya kau, comey nya kau, cantik nya kau, lawa nya kau, beautiful, marvelous, delicious, style, kau mesti kerja best, baju kau pakai pun mesti lawa, heel kau pun mesti mahal. gila self-esteem aku menjunam kalau nampak kereta ni kat jalan nanti. nampaknya aku terpaksa duduk je dalam rumah, jangan sesekali ke jalanraya untuk elak semua perasaan gundah gulana tu wujud. 



kelik sini untuk besarkan brochure ni. menyusahkan kau pulak nak kena cari kanta pembesar nak baca benda ni. dah 1 hal pulak nak kena pergi pinjam kat makmal sains sekolah kan.

aku nak kereta ni! NAK! NAK! ishhh!! geram betul la. viva elite hijau tu nak campak kat mana. rasa macam nak call incik mokhtar sekarang juga bagitau aku nak jual viva tu, then nak myvi pink ni. WAAARRGGGGHHH!! alangkan bagus kalau dapat buat macam tu! SAKITNYA HATI AKU! apasal la kau tak keluar 4,5 bulan lepas! haissh!!

9 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ramai kenan nieh...
;)

ada m0khtar said...

tu la... mengiurkan betul...

faqhrule said...

suruh je udin spray pink myvi dia tu. kata sayang

mOOn said...

wow.. nak2.. banja la 1 !!!!

fiza said...

Cantiklah kaler pink nih.

ada m0khtar said...

spray luar je tak cukup, dalam pun kena tukar semua pink... jangan harap la dia buatkan.. dia dah cakap jual je viva kalau nak sangat myvi pink tu...

Anonymous said...

seat dier x lawa.... jalur bunga2

ada m0khtar said...

i blanja u tgk brochure ye moon =)

ada m0khtar said...

sangat sweet kan fiza =)

okey whut u,jalur bunga2... ladies kan... =)