Thursday, July 8, 2010

merah seksi serta berahi itu dah jadi sejarah


yeah, blog bertukar rupa paras lagi. dah bosan dengan colour merah berahi tu. banyak bulan jugak la aku bertahan dengan merah ang ang berahi tu. so as batu asas dan titik tolak ... perghh ayat tak mau kalah. maklum la sekarang ni datang virus malas pulak nak update blog. so bila tukar layout ni konon-konon dapat semangat baru la nak update blog. hopefully gitu la *__*

senang BANGET bila guna template design yang baru ni. kalau dulu mau nye amik masa berjam jugak kalau aku nak setting untuk layout baru, tapi bila guna new template design tu tak sampai sejam pun dah siap. ya emang grand gitu. lagi kerap la aku tukar layout lepas ni. i suka nyah! 

HITAM ITU MENAWAN! yeah!!
rasa macam sopan santun sikit bila guna layout baru ni. 


8 comments:

naz said...

haha pic tu pun hot berahi i tgk oppss hahha

ada m0khtar said...

tinggal pic je tak pa.. percentage berahi tu dan kurang cikit kan.. hehehe... bakal diganti pic tu.. tengah godek2 cari pic yang sesuai ni =)

Sofia said...

haha...

nmpk jiwa cikgu ckt dlm new template ni... kekeke

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

itam itu manis...
;)

ada m0khtar said...

wah terharu i baca sofia... =)

ada m0khtar said...

hitam si itu berkilat la senja... hehehe

Sofia said...

haha.. jgnlah terharu ada.. nnt xcukup baldi nk tadah...hehe

ada m0khtar said...

hehehe... bukan setakat baldi, u kena tadah dengan swimming pool.. hehehe