Saturday, July 24, 2010

esok bila tengok laut, i mesti rasa nak menangis.



tak sabarnya aku nak menjerit-jerit panggil jerung tepi pantai esok. YEAH!!! esok nak bersantai-santai tenangkan fikiran, rehatkan segala urat saraf. setakat ni aku belum decide lagi nak pergi pantai desaru, pantai tanjung balau or pantai batu layar. aku dah pernah pergi desaru dengan mr ehem dulu. menarik jugak, tapi tempatnya agak limited. kalau boleh aku nak tempat yang privasi. tapi tak la ke tahap tak ada orang langsung. aku bukannya artis pun takut peminat or paparazi nampak. setakat nak tempat yang tak menyemakkan otak je. 

so sebagai persiapan untuk esok, aku ada survey resort untuk aku berguling-guling. aku upload kat sini resort yang aku rasa macam best kalau korang-korang nak bercuti kat sini. tetiba rajin pulak nak buat summary resort kat sini. haha..buat masa ni aku still tak tahu nak pilih yang mana 1. rasanya main hentam jelah yang mana 1 esok. ikut sedap hati, ikut sedap mata, ikut sedap kaki aje la. 


sekarang ni tengah ada special offer kat sini. check la info selanjutnya kat web Desaru Golden Beach ni. 


 
executive villa. sempena Golden Values price ni rate for 1 night is RM200. 

ni pulak Superior room. RM160 per  night. 



okey, resort seterusnya;




rate bagi standard room adalah RM180 untuk weekend. 

check website Holiday Chalet kalau nak tengok maklumat lanjut. 


tahap kerajinan cuma smpai tahap ni saje. dah mula malas nak buat-buat rajin lagi. yang penting aku harap sangat esok aku dapat rehatkan diri sepuasnya. dapat tenteramkan hati, jiwa yang tengah bergelodak ni. huhhhhhh!!! rasa nak mengeluh panjang je. tersekat je rasa nafas ni bila berfikir masalah yang tahu puncanya. huhhh!!! mengeluh sekali lagi. okey, cukup. tak best cerita masalah kat sini. esok nak cerita pakej dengan drama air mata kat pokok kelapa , pasir, ombak, batu karang, batu nisan. tak, tak. batu nisan tu tak nak.

selamat malam =)


4 comments:

Sir Marcello said...

selama aku pernah bermaustatin di johore dulu...tak pernah pi desaru mahupun air papan kota tinggi...

a kl citizen said...

selamat berguling-guling dan bercanda di bawah pokok kelapa...
hati2 takut buah kelapa terhempap atas kepala

terbaru dari saya : apa lagi yang hendak dikejar?

armouris said...

info tentang menangis di SIHAT SELALU - Kenapa Perempuan Lebih Banyak Menangis

ada m0khtar said...

best gak tempat2 ni marcello...
i cari tmpt lapang xda pokok kelapa a kl =)