Sunday, May 30, 2010

Ringgit Malaysia


i dalam fitting room tengah mengeTEST grey Orange Sorbat jeans. size 24. muat, ngam, aku rasa cun.
beli!

harus la kan kalau dah merayap-rayap kat tempat ada jual barang mesti punya Ringgit Malaysia terbang sekeping dua. mak aku cakap, make sure dalam poket sentiasa ada Ringgit Malaysia walaupun setakat keluar pergi buang sampah kat depan rumah. Reason paling kukuh mak aku bagi adalah, mana la tau terserempak dengan orang jual gajah seekor Seringgit. ha, big sales kau! who knows tetiba je depan rumah kau ada orang kena sampuk open table niaga gajah kan. tak ke rugi kalau kau tak bawa duit masa tu. big sales tak menuggu kau. nanti putih mata melepas tengok orang lain serbu beli gajah seekor Seringgit.


moralnya untuk malam ni sentiasa pastikan anda mempunyai DUIT!. no money no talk. no money no life! kalau tak ada duit pinjam kat ABANG LONG. nanti kau akan dapat free gift cat merah kat dinding dan pagar rumah. menarik seh tawaran abang long kan.

kalau segan nak jumpa ABANG LONG, tak pa, AKAK LONG boleh tolong. tak payah nak malu-malu dengan akak long ni sebab akak long ni sentiasa ada jalan penyelesaian. tagline akak long ' mahu mengubah kehidupan agar lebih selesa? I ada jalan. jangan ragu-ragu untuk PM I'. okey ni serius ye. aku tak main-main.


4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

24???
perghhh...
kecik giler...
hahaha...
;)

ada.m0khtar said...

sila jangan buat pape ulasan berkaitan itu.. hehehe

diraja22 said...

24 ideal betul.. opsss..

ada.m0khtar said...

alamak i dah kantoikan diri sendiri pulak.. hehehe