Monday, May 31, 2010

hari ini isnin. i sedang menunggu hari sabtu.


tak sabar! tak sabar! tak sabar! aku dah melonjak-lonjak rasa nak packing barang dalam luggage lepas tu nak terus masukkan dalam kereta. gila kau! aku excited betul nak balik kampung ni. dah 3 bulan hokey tak jumpa puan zarina, incik mokhtar serta kuncu kaum kerabat budak kecik tapi kaki buli.


okey buat list barang nak packing dulu. karang ada pulak yang tertinggal. ceh! dah macam excited nak pergi camping 3hari 2malam masa zaman sekolah pulak.

1.baju kurung 5 pasang. macam tak cukup je tu nak melaram time kenduri member nanti. tapi tak pa, nanti pinjam je baju syima dengan anies. nasib baik la aku dengan budak-budak tu sama saiz.
2. hadiah birthday puan zarina dengan syima. tak payah balut, membazir wrapper je. diaorang dah tahu apa benda hadiah tu.
3. scott emulsion si mimie. aku beli masa jomheboh kat danga bay hari tu. memang murah.
4. gambar konvo, puan zarina belum tengok lagi gambar family masa konvo hari tu.
5. mesti la my mr kura jmc8483. harus la kan tunjuk kat kaum kerabat mr kura i tu. nanti boleh bawak diaorang ronda-ronda keliling kampung kan.


tak lengkap lagi list tu. tak dapat berfikir la pulak sekarang ni. kejung dah otak aku sekarang. nanti la aku fikir lagi. malam esok dah boleh start packing barang. lagi 5 hari je lagi nak balik.. yeah! yeah! yeah! sukanya aku.


lagi suka bila mr ehem nak datang JB berdating. harus la kan berdating dulu sebelum cuti. suka! suka! suka! suka! suka!


5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa...
suka baget...
;)

wawa syaida said...

ni confirm tanda kat kalendar kan....
btol x =)weiyuuu

E.d.Y said...

wah..siap ada list lg tu..huhu

izwan7 said...

heh,dating aje..

ada.m0khtar said...

cam na tau ni wawa... hehehe..
mesti, karang ada lak yang tertinggal edy...
itu perkara wajib izwan... hehehe