Friday, May 28, 2010

menghabiskan masa bersama yang tersayang


helloo, hello, helloo....

bapak segala best dapat update blog depan screen gabak besar. selama ni aku asyik kena celik mata luas-luas, kalau buleh siap nak pakai kanta pembesar lagi bila mengadap screen netbook kiut miut aku tu.


sementara nak melayan shrek forever after pukul 11.30 jap lagi, update blog dulu kan. gila kau, ada masa lagi sejam. semua kedai kat today mall, ulu tiram ni dah tutup pulak. tak kuasa aku nak melepak tepi tangga tengok orang lalu lalang je. masuk cc rm1.50 sejam. masuk KTV rm20 sejam. sebagai orang bijak pandai, maka harus buat keputusan bijak pandai. ye, pergi kaunter keluarkan duit rm1.50 dan online. bijak! bijak! berkat mak aku bagi minum susu dumex la ni dulu..


okey, cerita malam ni; menghabiskan masa bersama yang tersayang. sapa makhluk tersayang tu? no no no bukan mr ehem lagi. muak pulak korang kalau sepanjang masa aku sentiasa update muka aku dengan mr ehem bermesraan kan. rambut sama hitam, tapi hati lain-lain. bukan semua orang suka tengok kita sendiri. bukan semua dapat terima kebahagiaan kita. gila annoying ayat aku kan. HAHA!! saja je buat ayat melalut tak tentu pasal. kau buat-buat macam tak baca je la ye =)



ni la makhluk kesayangan aku. kami dah bercerai talak 1. BEKAS teman sekatil dan sebantal time sedih nak meleleh-leleh ayaq mata. ala, kau mesti dah jemu jugak tengok muka minah ni kan. selalu je aku tempek muka dia kat blog aku ni. orang-orang yang aku sayang je aku tempek kat sini. macam tagline magazine budak-budak baru nak baligh tu 'bintang kecil' , untuk kita-kita aje. adik aku mek mimie tu layan sangat la magazine tu.


banyak pulak nak melalut depan pc besar gabaq ni. okey, balik pada cerita asal. dah berkurun sebenarnya cerita ni. tapi baru hari ni terbuka pintu hati nak update. aku pun dah tak ingat bila tarikhnya. aku join tournament boling kelab guru sekolah cik farah. layan, happening, sempoi dan yang paling best ENJOYYYYY!!!. rasa ngam je walaupun baru je kenal cikgu-cikgu sekolah dia. semua ramah-tamah. terbahak gak aku bila diorang tanya aku dengan farah adik beradik je. rasa macam jauh beza sangat muka aku dengan dia. kiut je kot yang lebih kurang sama.


tak payah cerita panjang lebar lagi, kau usha je la gambarajah-gambarajah tersebut ye. kenangan gambarajah hasil camera sony pinky aku. saja je mention benda ni sebab lepas ni camera ni aku akan wariskan kat adik beradik aku yang mana paling cepat cakap; Kak, bagi kat orang je la camera ni. kalau aku wariskan camera pinky aku tu, lepas ni aku nak pakai camera mana pulak??????? jeng jeng jeng..... ni adalah ayat nak cewi slr baru aku. hahahaha..


gambarajah 1

gambarajah 2

gambarajah 3

gambarajah 4

gambarajah 5

gambarajah 6

gambarajah 7

gambarajah 8

gambarajah 9

gambarajah 10

lokasi kejadian; tak ingat nama pusat boling tu. yang penting dalam skudai parade.
ulasan; tak best! aku tak rekemen kau main kat sini. bola buruk. bertampal-tampal. melecet jari mulus aku ni. ni la punca-punca aku kalah. sepatutnya aku memang buleh menang. tapi kekangan tu la puncanya aku tak jadi johan.

aku suggest main kat daiman bowl. sekolah aku pernah buat tournament kat situ. mahal sikit, tapi apa nak kisah kat servis best kan. paling best nanti aku cewi PINGAT gold kategori wanita yang bergantung kat bilik aku ye.

6 comments:

saya_arief said...

haha..men bowling memang xbez..kui3..
ade bad exp ngn bowling nih..

ada.m0khtar said...

ha, pa bad exp tu.. story la... hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak salah kan bola la plak...
hahaha...
=)

ada.m0khtar said...

harus la kan.. tak kan nak salahkan tangan sendiri lak.. hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpandai menarik salah kan lantai tinggi rendah...
hehehe...
=)

ada.m0khtar said...

hehehehe.. nasib bek aku men boling je kan bukannya masuk pertandingan tarian naga..