Saturday, April 3, 2010

wedding invitation

kakak, abang, adik, pakcik, makcik, datuk, nenek, datin, puan seri dan segala bagai pangkat.
I have something to be announce. dup dap dup dap... *konon-konon nervous + excited nak tahu la ni.

anda dijemput ke majlis perkhawinan saya pada cuti sekolah.

well, jodoh i dah sampaikan. so, i nak share saat bahagia i naik pelamin dengan u'ols. jangan lupa datang tau + bawa hadiah. tak payah susah-susah cari hadiah mahal-mahal, besar-besar. i terima dengan hati terbuka je kalau u bagi i set home theater, set sofa, washing machine. pendek dan panjang kata, i sukalah kalau nilainya seribu dan ke atas. APA YANG PENTING, tarikh, hari serta TAHUN bila akan saya umumkan dalam kad perkhawinan nanti ye =)



gaya buat pengumuman tadi macam dah tinggal sebulan je majlisnya, padahal sepatah isu khawin pun tak pernah bincang lagi. saja je nak mengedik ada perasaan dah sampai jodoh. hik hik hik.. kau doa-doa la jodoh aku sampai cepat ye. aku pun dah tak sabar sebenarnya,.. CEH!! gila statement mengedik lagi!!



my schoolmate, SYUHADA's wedding. nama sama dengan aku weh!! petanda jodoh aku dah nak sampai tu. hik hik


aku saja je nak berdiri kat tengah-tengah pengantin, konon-konon ambil berkat. may be SERU akan sampai dengan lebih pantas.

=)

3 comments:

faqhrule said...

rumah mr ehem dah renovate dah. dengar kata nak buat kenduri kahwin mr ehem. tak lama lagi la tu.

ada.m0khtar said...

hehehe.. yeke, dia tak cakap pape pun..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

berkat ke???
adoiii...
ko jadi lagi lambat pic ngan pengantin taw...
hehehehe...