Sunday, April 4, 2010

penantian mahu dijejak oleh abang posmen akhirnya termakbul

yeah! yeah! yeah! yip yip hurree!! *kau just perlu bayangkan aku tengah meloncat terkinja-kinja sambil jerit-Font sizejerit dengan ekspresi muka yang sungguh puas.

YEAH! sampai juga bungkusan yang aku dok tunggu-tunggu tiap-tiap hari. punya la gigih guna alamat sekolah lagi tau. bukan apa, takut tak sampai ke rumah je kalau guna alamat rumah sewa aku ni. macam tak berapa boleh percaya je masyarakat area sini.

excited betul aku nak buka bungkusan tu. dah hasilnya adalah;

jeng
.
.
jeng
.
.
.
.
jeng


ni la rupa paras handphone FREE, hadiah sempena promosi netbook samsung yang aku beli masa bulan februari hari tu. SAmsung buat promotion ni sepanjang bulan februari sempena Chinese New Year tahun ni. handphone ni tak da 3g, wifi, apa jadah yang canggih manggih tu pun. function biasa-biasa je. asal boleh call, message, mms, simpan lagu dalam memory card pun dah kira SYUKUR sangat. aku ni bukan jenis celik gadget canggih-canggih pun. asal buleh guna untuk basic uses, dah kira cukup hebat la pada aku.


sekarang aku pakai 2 handphone ni. w700i untuk no maxis. k800i pulak untuk no celcom.

thanx GOD, at least handphone FREE tu dapat la aku guna untuk ganti handphone sony w700i aku yang dah barai tu. kau tengok dari depan memang la macam elok lagi. tapi kalau tengok dari pandangan belakang, memang sadis! ni kes handphone jatuh tengah jalan la. nasib baik tak kena lenyek dek tayar kereta. aku tengah kayuh basikal masa tu, then handphone letak dalam poket. sedar-sedar handphone dah bergolek atas jalan. chasing belakang dah barai pun. Alhamdulillah handphone free ni dah sampai, so jimat duit aku tak payah beli handphone baru kan. handphone barai dah boleh simpan kat arkib.. =)


7 comments:

Marya Hana . said...

wah..
rezeki ~

oklah tu.

Ain Suka Biru said...

rezki beb

a kl citizen said...

murah rezeki..

~ Ann ~ said...

wah wah... bestnyer. barang free memng besh!

ada.m0khtar said...

alhamdulillah =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hehehehe...
bagus la ko...
ade je rezeki ko...

ada.m0khtar said...

=).. syukran