Sunday, April 11, 2010

perkara yang buat perempuan senyum sampai ke telinga.


inilah rupa perempuan yang cuba senyum selebar mungkin kalau boleh sampai ke telinga. malangnya mulut perempuan itu tidak lebar, cuma berbibir tebal sahaja. maka senyuman sehingga tahap itu sahaja yang mampu diukir. *aku tak paham kenapa kena guna word 'ukir' senyuman. bukan ke word ukir tu guna untuk kerja-kerja kayu such 'mengukir kayu'. okey, abaikan kalau kau pun tak sure kenapa.

dah punca senyuman itu adalah;

BUNGA! confirm cair bro. berguna ketika perempuan sedang merajuk tarik mucung 4 inci, ketika sedang mengalami stress serta sewilayah dengan PMS, ketika kau nak melamar, ketika kau lewat masa dating, ketika kau saja je nak buat dia terharu biru dengan usaha kau, dah ketika hal-hal yang berkaitan.

mudah kan? sangat effective. senang, mudah, murah, cepat serta betul. kalau nak lagi murah kau boleh tanam sendiri. sure lagi touching perempuan tu. tak pun kau petik je la bunga tepi jalan. ala, kalau kau petik rumput pastu buat bentuk cincin pun, sure touching gila. tapi jangan kau kasi bunga tahi ayam sudah. tu aku tak berapa boleh terima la. but, who knows kalau ada perempuan yang suka bunga tahi ayam kan. cantik je aku tengok, tapi tu la BAU tak buleh tahan tu.

aku suka orkid, kekwa, jasmine, rose, segala bunga la yang sweet je mata memandang ditambah pulak dengan bau yang seharum aku. *WAH! apa lah promote diri sendiri pulak ni.

okey, aku dah bagi tips nak cairkan hati perempuan kat kau *berguna bro tips bagi bunga ni. kau jangan pandang sebelah mata tau. sekental-kental perempuan, mesti senyum meleret gak la kalau dapat bunga. okey, so sekarang turn kau pulak tolong aku.

macam mana aku nak pujuk manusia ini? perlu ke aku bagi bunga jugak? OMG!! tak keruan aku sekarang ni. really miss this smile. really miss his voice. really miss he call me 'sayang'. really miss he say 'i love you'
huk huk huk
=(

7 comments:

Qiha Aziz said...

eventho perempuan tu ckp dia tak suka bunga, dapat bunga still cair gak. hehe.

erm, part nak pujuk lelaki tu paling payah. yg tahu mengaku kesalahan then ckp sorry byk2 kali. tu je yg reti.hope it helps :)

Faridism said...

:) dapat snickers lawa bunga

ada.m0khtar said...

2 je la yang i mampu buat Qiha.. sapa kata lelaki tak rumit. act lelaki lagi susah nk pujuk berbanding perempuan kan.

adli07192 said...

bagi aku la kak chik..
minta mf la bende yg pasti n ngaku salah klu hg wat salah..
wat sesnggh ati..
n jnji yg lps ni yg hg mmg xulng lg bende 2...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko bagi die cari gurl lain...
sure senyum balik la...
hahahahaha....

faqhrule said...

udin merajuk? hahaha geli pulak aku dengar!
ada, cubit perut muncet dia tu kuat-kuat sampai merah.

ooo barulah perasan "tempoh bertenang" status dekat fb dia tu

ada.m0khtar said...

tu yg aku dok wat adli.. huhu

ceh! idea ko tu nak menjatuhkan aku incik senja.. hehehe

hahaha.. siap la perut dia tu aku cubit..tunggu wekend ni je.. ha, tau xpa.. status bajet cool gitu