Monday, April 12, 2010

kerana si penjenayah pelempar fitnah itu, aku dah mulut becok terpaksa berpisah.


aku dah mula rindu pada mulut becok yang bertenggek kat sidebar aku dulu. rutin aku setiap kali online dulu mesti jenguk si mulut becok tu. then aku akan melawat insan-insan yang tinggalkan jejak pada si mulut becok

tapi sekarang... bila bukak je blog, aku rasa kosong. aku rasa macam dah tak da orang singgah jenguk blog aku lagi. *ceh! padahal ada je alternatif lain aku boleh guna. traffic aku lancar je pun. tapi aku rasa penangan jejak-jejak pada si mulut becok jugak la yang paling menyentuh dah sampai kat jiwa raga aku ni. rasa dihargai beb kalau aku tengok ramai yang tinggal jejak kat mulut becok tu.

aku terpaksa lepaskan si mulut becok kesayangan aku ni sebab ada makhluk sudah membuat onar menodai mulut becok aku ni. mula-mula attack sikit-sikit je, tapi lama-lama makin melampau pulak. bukannya aku takut or rasa bersalah dengan serangan penjenayah yang menodai mulut becok tu, tapi aku rasa makin mual dan tak nak mengeruhkan keadaan. senyap tu lagi baik kan =)

yang aku pelik kat sini sebab aku senyap je. ayat aku just thanx for bloggers who support me. tiba-tiba ada pulak yang boleh buat ayat gaduh-gaduh mulut kat mulut becok aku ni. untuk elakkan adegan tarik-tarik rambut pulak terjadi, adalah lebih baik aku undurkan si mulut becok ni.

aku betul-betul rindu nak ada mulut becok balik. niat aku untuk kebaikkan. memudahkan hubungan antara aku dengan insan-insan lain. tapi apa kan daya, si mulut becok ni dah tinggalkan kesan negatif pulak pada aku. InsyaAllah bila aku rasa keadaan dah reda, semua makhluk yang terlibat dalam menconteng arang pada si mulut becok pun dah cool AKU AKAN WUJUDKAN BALIK SI MULUT BECOK NI.

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

adoiii...
nie la masalahnye...
guna la baek2...
nie nak hentam sana sini...
adoiiiiyaaaii...

Atiqah Adnan said...

hehe seb baik tak penah kena hentam org mengata penah laa.. huu~ tak best laa kan ade bunyik2 tak best dalam belog..

BeaN MorENo said...

buat dek je

| u s n a | said...

xyah lyn..

ada.m0khtar said...

xpa la buat masa ni better aku hilangkan dulu shoutbox tu.. kasi masa kat penyerang tu cool. =)