Sunday, April 11, 2010

graduation day


amaran; sila bersiap sedia untuk berpinar mata serta loya tekak melihat gambarajah yang banyak. sekian terima kasih =)

with anies, my lovely sis

encik mokhtar, me, and puan zarina. tema biru gitu. batik biru abah and tudung mama, i yang belikan.. hahaha hasil duit gaji first month. tu je yang aku mampu buat masa tu.

trio gaduh-gaduh tarik rambut yang best! p'qah, mimie and me

mama yang tengah tolong I pakai jubah yang gedabak sehingga aku sakit bahu.

my family with miss farah


bunga yang buat aku tenggelam. btw, terima kasih daun keladi kepada mereka-mereka yang sudi hadiahkan i bunga-bungass itu.

aku yang tiada di tempat kejadian. huk huk huk, jealous weh!

aku nak lompat macam depa ni gak. huk huk huk. jealous again!


arm, nas and me. geng karaoke dan merendek-rendek dahulu kala.

my Canterbury Christ Church lecturers.


p'qah pun nak try jugak

my lovely mum. love you puan zarina =)

farah, kekna (farah's sis), me

see! bunga tu memang buat aku tenggelam kan

without syima and anies.. huk huk huk
gambarajah yang tak lengkap =(


geng kereta purple. best friend forever hokey! I nak jadi pengapit depa khawin. hahaha.. terkenang pulak zaman aku menyemak time depa ni dating. di mana ada depa, di situ ada aku, di mana ada aku, di situ ada depa. wah! gila menyemak kan aku ni.

with mr ghaz yang macho, mr mahali brilliance non stop lecture, and my teman sebantal miss farah.



kau tak muntah lagi kan? okey bagus! aku rasa terkilan sebenarnya sebab kelam kabut masa hari convo tu. tak sempat nak posing-posing berjuta-juta lemon gambarajah dengan member, dengan lecture, even dengan family sendiri. terkejar-kejar masa je hari tu. lagi terkilan sebab my sis, syima tak dapat tengok aku convo. dia tak dapat cuti. huk huk huk. tak pa la, may be segala keterkilanan aku ni boleh di redeem masa convo master aku nanti. hak hak hak. berengan tak beragak.. insyaAllah =)

6 comments:

erinashar said...

aahahha...ak lak da jd followers ko..
mesti nak baca blog baru yg ko post...
wakakak
btw, tenkiu sbb ak de lam gmbau2 tu..
heeeeeee =)
gerand geytu waktu kombo kannn
tahniah wat kiter

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hujung tahun nie mase aku lak..
hehehehe...

ada.m0khtar said...

hehehe.. wah grand... ala, tak leh cerita kutuk2 ko la gini.. hahahaha.. jokes je.. congrate too.. tunggu konvo master lak la pasni.. haha =)


waaa.. dh tak lama la tu.. ala kejap je masa gerak skrun.. nnt aku hadiah pos card congrate kat ko ye incik senja =)

DiNa-DiaNa said...

tahniah...

dina pun sedang menghitung hari nak convo ne...

tapi tesis terkial-kial tengah buat lagi ne..

huhuhuhuhu...

wish me luck utk berjaya menyiapkannya yer....

mekasih...

ada.m0khtar said...

thanx dina.. btw, good luck..
di mana ada kemahuan di situ ada highway =)

adli07192 said...

insyah'Allah klu cik Erny mampu wat master n mmg tgh wat..
xkn hg xmampu..
n klu dh jd cikgu( eh! mmg dh jd la kn..huhu...)
n dh wat master..jgn la dok lupa aku yg tinggi melayut nii..