Friday, April 23, 2010

calar lagi


bagai diguris-guris hati aku ni. bila 'dia' tercalar, aku pun turut tercalar. berpakej luka tapi tak melimpah meleleh darah je. nasib kau la kena baca ayat tragis merapu aku tengah-tengah malam ni.

adusss!!! pedih sungguh. susah weh nak nak explain ketergurisan hati aku ni dalam words. kau mesti dapat tengok dalam raut wajah aku yang SUNGGUH .............. kau isi la sendiri tempat kosong tu ye.



tengok!! kan aku dah kata, kau mesti dapat gambarkan tahap calar di hati aku sekarang kan.



mummy, daddyyy!!!!
kereta i calar lagi. i sendiri yang buat. tadi dengan pantas dan tepat sekali aku seret pagar sekolah. betul-betul tepat kena sasaran side mirror. GOAL!!! sure incik mokhtar dengan puan zarina terkejut tengok kereta aku nanti. calar sana sini. siap ada kemek lagi. AAAIIIYAAA!! sangat hebat aku modified kereta tu bagi lagi cun kan. huh!


apasal teruk sangat aku memandu ni!! ni semua salah uncle yang ajar aku drive dulu la. #tak pasal-pasal orang tua mulut cabul tu pulak jadi mangsa. nasib la, dulu garang sangat masa ajar aku drive. huk huk huk.

5 comments:

akmal hacks said...

owh..ni kes tak expert la ekk.. bese la 2. sy pon pnah langgar dan dilanggari..tp x pnah langgar lari lg.. hehe.. teruskan memandu demi negara yaa!! ;))

AISHA SAAD said...

aku lesen baru jugakk.
so far ok lagikk
risau la jugakkk kot2 jadi pape nnti

btw, lawa wut kemek2, calar2 seni kreatiff haha

adli07192 said...

calar ke kemek ke..
bleh adjust ny..
jgn rsau..
g bengkel..side mirror br 3rat..
tp leh adjust dlm 1rat lbh..
kete pe kak chik?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kene ambik lesen balik nie...
ahakz...

Asyraff Zulkifli said...

next time beli kete yang dh ada kemek, ada calar dan pecah lampu sana sini.. so kalau ang tambah sket lagi, xde la perasan sangat.. xde la muka jadi camtu ye tak cik ada~ :P