Monday, March 1, 2010

lambat kena denda. denda apa? ha itu yang kita tak tau.


entry ni patutnya aku publish 28 FEBRUARY lepas. tapi atas dasar penyakit nyanyok maka hari ni baru dapat dilaksanakan. ala lewat sehari je pun. kalau lewat pulang buku kat pusat sumber baru kena denda dua kupang kan. *caih!! guna perkataan pusat sumber tu. merujuk betapa dekatnya jiwa aku dengan kanak-kanak kat sekolah. kat sekolah ada pusat sumber bukan perpustakaan ye.

nama; nor amirah binti mokhtar
nama glamor; mimie
potongan badan; 34,26,34
cita-cita; doktor gigi
hobi; menyanyi/
artis kegemaran; maya karin/misha omar/alyah
lagu kegemaran; tak mungkin kerana sayang
umur; _____ rahsia!


hubungan; 1 acuan. 1 mak dan 1 bapa
persamaan; hidung tak mancung
perbezaaan; terlalu banyak sehingga tak mampu nak dizahirkan di sini.


HAPPY BIRTHDAY MIMIE!!
miss you!
love you!


semalam 28/02/2010 birthday si mimie ni yang ke 9. dah besar rupanya adik bongsu aku ni. boleh menanti hari nak jadi anak dara pun.


mimie adalah budak kecik yang memakai baju warna merah tu. makhluk lain iaitu si gigi besi, si gigi bunga dan jururawat gigi tu hanya sekadar hiasan.


poning kopalo den dok mikior hadiah po eh nok boe kek budok nie..... *betul ke loghat aku ni? belasah jelah. kalau kau tak paham, bukak kamus ye!


6 comments:

fitri oh fitri said...

slamat hr laher mimi!





http://fitridzulkifli.blogspot.com

saya_arief said...

selamat hari lahir...
da t'lambat or t'lalu awal..??
haha..

ada.m0khtar said...

anda berada di track yang benar guys.. hehehe.. btw thanz for wishes

Qiha Aziz said...

happy birthday. sama je lah muka korang. esp bila tgk gmbr yg berdua tu je.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pic second last...
yg dak mimie...
hahahaha...
klakar je muka...
dah la umuq rahsia...
hahahaha...

ada.m0khtar said...

thanx qiha. muka ktorang sm masa ktorng baby... bila dah makin besar, muka dah berubah.. hehehe

hehehe.. kalau budak tu tgk aku letak pic tu, mau 3 jam dia merajuk berkurung dalam bilik tau.. hehehe