Sunday, February 28, 2010

menjiwai watak perempuan chomey


aku ada terbaca beberapa blogger tulis pasal rating pengunjung yang usha perempuan yang duduk senyap depan webcam dan buat muka chomey. so, tiba-tiba terasa gedik gatal2 mulut serta bijik mata untuk beraksi chomey di depan webcam jugak.

dan hasilnya;
.
.
.
.


ni bukan muka chomey tapi muka geli ketiak. ketara gila aku tak berbakat besar macam perempuan mata besar tu kan.



okey, jangan patah semangat. cubaan kali kedua.
.
.
.

.
.


jelas muka geli ketiak je yang kelihatan kan.kesimpulannya aku tak berjaya.



p/s~ gambar-gambar muka geli ketiak depan webcam ni wujud masa aku tengah tunggu mr ehem pagi tadi.


8 comments:

fitri oh fitri said...

haha. tersangat comey. haha.





http://fitridzulkifli.blogspot.com

luZ a.k.a MLM eXpErtS said...

blh la than..
kompem rmai yg view ne..
try msuk lam youtube tgk..haha

ada.m0khtar said...

hahaha... tak sggup i nak test market u..

eD's photography said...

ololooo comelnye..hehehe,.....:P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha...
muka geli ketiak eh...
jap²...
a'ah la...
geli...
hehehehehe...

ada.m0khtar said...

jagn segan2 nak cuba aksi muka geli ketiak ni ye.. hehehe.. aku nk layan muka geli ketiak korang lak

jari yang menaip said...

lawak la die neh

ada.m0khtar said...

ye ke.. ada talent masuk raja lwak x? haha