Sunday, March 28, 2010

laki orang tu maknanya suami orang kan.


ada silap kat mana-mana tak definisi laki orang tu?

laki orang!!
suami siapa?
ada berapa anak?
bila dia khawin?
ada sijil nikah tak?
khawin lari kat siam ke?
dan PALING PENTING, BILA PULAK AKU BERKENALAN DENGAN SUAMI ORANG NI?




okey!!
dengan ini aku nurul syuhada mokhtar @ adasyida mokhtar menyatakan aku tetap akan bersabar dan terus mengutip pahala dengan cacian "ORANG" tersebut. sebab motor serta enjin hidup aku, berani kerana benar. kepada "ORANG" tersebut, betul ke saya rampas laki awak? sila lampirkan bukti seperti sijil nikah anda =)

11 comments:

Sendra said...

sebenarnya dia nak awak follow blog dia tu..


kenapa dia guna as "guest" eh??dia tak ubah macam baling batu sorok tangan lahh..

wanN said...

haha..caye lah akak..
sempoi je w/pom kna cmni,xcpt melatah..
sabor ye akak =)

ada.m0khtar said...

ha tau xpa... tak kuasa i nak melayan... =)

faqhrule said...

takkan mr ehem dah nikah-cerai kot? musykil ni!

MrRollies said...

berani kerana benar.. Btw motor tu MOTO..
huhu

ada.m0khtar said...

tu la.. aku lagi musykil ni..


i tau la mrrollies.. saja je guna word MOTOR.. joking okey.. hehehe

Azrul Hisham said...

abaikan je...letak nama Guest serupa letak nama Anonymous...jenis yang takde telur jugak camtu...

edda(",) said...

gila gagah taip kat chat box cenggitu... dr taip camtu, baik lah buat bubur nasi untuk suami dia!! hahaha.. pompuan gile.. dia yg tak tau malu..

bersabar je la..

ada.m0khtar said...

thanx for support me guys =)
really appreciate that

saya_arief said...

xde beran la minah tuh..gune guest...
taruk la link skali..
sengal je.
harap tuan tanah cni b'sabar..

ada.m0khtar said...

thanx arief... i tengah bersabar ni =)