Saturday, March 27, 2010

dari cikgu kepada cikgu


di saat-saat buntu, berserabut, mula rasa goyah dengan gelaran CIKGU ni, akhirnya ALHAMDULILLAH muncul sesorang yang sangat aku respect menaikkan balik semangat aku yang dah agak pudar.


"RASAKAN YG TERBAIK SAHAJA"

kata-kata yang buat aku bersemangat balik dari CIKGU ISHAK MD SHAH. cikgu BM masa aku form 4 & 5, sekolah teknik alor setar. orang yang banyak membantu aku. bukan setakat dapat BM A1, tapi menjadikan aku manusia. aku pernah sebut nama CIKGU ISHAK (PAK AK) ni dalam entry teacher's day dulu. cikgu first yang aku sanjung. see!

InsyaAllah, aku akan berusaha pikul amanah ni. walaupun rasa mual dengan kerenah-kerenah yang menyerabutkan, aku akan tetap pandang yang baik je.
walaupun payah dapat mengajar subjek science, tapi aku akan berusaha gak jadi yang terbaik. misi peperiksaan pertengahan tahun ni, SIFAR GAGAL. untuk budak-budak degil & susah nak handle, aku akan cuba approach lain pulak.

5 comments:

Nurika Jianie said...

salam.. Hye cikgu Ada ! harap cikgu dapat berkongsi pengalaman menjadi cikgu dan cara cikgu handle bebudak nakal dalam kelas yea . hee .

p.s : pesanan dari cikgu anda tu sgt berharga ! terperosok jauh kata-katanya dalam hati sy yg membacanya .

a kl citizen said...

Ada

memang susah ngajar sc bagi bebudak terutama kelas hujung, but nothing is impossible
keputusan 2009 SPM baru ni, sekolah akak sifar gagal utk spm sc...
first time!!

nothing is impossible

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko musti buleh la...
go gurl...
hahahaha...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片