Saturday, March 6, 2010

keja i dah habis. tapi buat OT


mengantok, pening, period pain
semua rasa ni dah bergabung menjadi 1 lantas menimbul stress sehingga mahu menitiskan air mata. dah tertitis pun sikit.

OMG!! sungguh malu membuat pengakuan ini. LANTAK LA!!!


sempat mengendurkan urat saraf muka untuk senyum demi untuk mengupload di sini.
entry ni sepatutnya dipublish pada masa kejadian, tapi keadaan celcom berokband yang sangat beruk telah menghalang.

lokasi; setor sukan SK Taman Puteri Wangsa
tarikh; 5/3/2010
masa; 2.50 a.m
(waktu bertugas sbagai jaga = 11.30mlm - 7.30 pagi)


semalam aku bertugas jaga budak-budak darjah 6 kem motivasi. first time aku tidur kat sekolah. terasa seperti tidur di hotel budget. agak selesa. bilik kesihatan yang ada 3 katil bersama tilam yang empuk beserta aircond serta kipas sangat membantu proses peniduran aku.


keadaan sekarang;
sekarang menunjukkan pukul 9.40 pagi dan aku sedang bersiap-siap nak ke sekolah balik. hari ni ada KOKURIKULUM permainan dan unit uniform. suka hati macam sekolah bapak aku je pulak aku balik tidur kat rumah ni after duty pukul 7.30pagi tdi. tak sure la siapa yang tolong aku handle budak-budak permainan hoki tadi. ADUSS!!

TAK PA, alasannya semalam i keja malam. jadi hari ni i masuk lambat. buleh terima ke alasan tu dalam kerjaya cikgu ek?
okey, aku kata BOLEH!



5 comments:

✿ Cik Cimi said...

sebagai pengetua yang xbertauliah.
saya terima alasan kamu.
heee~

Hana's Love Nest said...

selamat bekerja dengan jayanya cikgu! :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau ko kate leh,
mesti leh punye la...
hehehehe...

ada.m0khtar said...

aku dah buat pun.. hahaha.. yg bestnye mmber aku tolong sign kehadiran aku pukul 7.30 pg.. hahaha..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tgk aku cakap...
memang ko cko leh, mesti leh...
hehehehe...