Tuesday, January 12, 2010

contest cikgu ada

pemenang contest cikgu ada jatuh kepada ;



jeng

jeng

jeng

.
.
.


tahniah!!!! cepat tepuk tangan kat diorang ni. kepada pemenang, sila emailkan alamat dan no phone anda ye kat rosahydrida@gmail.com.

aku cuba usahakan untuk pos hadiah secepat mungkin. tapi sebelum tu aku nak mintak maaf bebanyak-banyak kalau terlambat pos gak. al-maklum la aku ni dah robot sekarang. banyak sangat kerja nak kena buat.

even jawapan mereka ni tak berapa tepat, tapi aku terima je. sebabnya tempat aku dipostingkan ni dah tak jauh dari KOTA TINGGI. jawapan sebenarnya adalah ULU TIRAM, JOHOR BAHRU.

nanti aku story morry pasal sekolah baru tu ye. rasa cam dah tak cukup tangan sekarang ni *__*'

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pap pap pap
pap pap pap
pap pap pap
pap pap pap
pap pap pap
pap pap pap
pap pap pap
*tepuk tgn*

Eyriqazz said...

saya tak menang ke?huhuhuh...

Great Teacher Onizuka

DaHLia said...

tahniah kpd pemenang

✿ Cik Cimi said...

hiks~
menang kew nih.
oyeyyy.