Monday, January 11, 2010

antara KOKO dan Samsung Corby Carnival



YEAHHHHH.. berita baik untuk aku dapat invitation ke Samsung Corby Carnival dari nufnang. gila best. ada peluang menang samsung corby yang cun.



TIDAK! TIDAK! TIDAK!
berita buruk untuk aku!

sayang beribu-ribu lemon sayang. aku dalam mood sangat-sangat frust tak dapat join carnival ni. ada aktiviti koko la pulak kat sekolah 16hb ni. perlu ke aku call GB sekarang bagitau dia yang aku ada hal sangat-sangat-sangat penting 16hb nnt. soal hidup mati dapat samsung corby yang kiut miut ni. aku dok mengidam lama dah nak pegang benda alah tu tau.

okey! aku pasrah. aku bagi peluang kat blogger lain jelah. gud luck guys!

sob. sob. sob .esok aku nak buat muka seposen depan GB =(

5 comments:

arc13 said...

hahaha same ngan fizamastar, dapat tp xleh gi

Eyriqazz said...

takpi ke?kalau tak ble jumpa di sana..

Great Teacher Onizuka

ween said...

gi pujuk GB cepat! :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cian ko...
nanti ko beli je la...
aku dah pegang benda alah nie...
memang sweet...
just aku tgk resolution screen die kureng sket la...
pendapat je...

ada.m0khtar said...

huhuhu... xpa, dh tak rezeki, apakan daya..
ayat pasrah je ni. =(