Tuesday, December 22, 2009

penting ni. kau kena tolong aku

aku ada misi penting hari ni. dan aku berharap sangat kau orang sudi tolong aku. yang berat sama di pikul, yang ringan sama dijinjing. ye tepat sekali. misinya adalah call 4 talian panas berapi ni. pastu tanya aku dapat posting kat negeri mana. semalam dah 1 hari aku call asyik line bz je. hari ni kena pastikan berjaya gak.

tunggu apa lagi, ambil hp dan dail ini;
03-88849581
03-88849582
03-88849584
03-88849586

kalau kau sayang kredit, doakan aku berjaya call pun dah cukup besar pahalanya tau =)

p/s- aku akan bagi clue negeri aku diposting pada 'contest cikgu ada' bila dah berjaya call salah 1 no tu ye.

10 comments:

Eyriqazz said...

No. telefon apa ni ya?dah try call,all engaged...Saya tekaya..kena posting di sabah or sarawak cam isteri saya first time posting dulu

http://eyriqazz.blogspot.com/

suezensuzanna said...

huhuu...all the best!

sue said...

ni macam no fon pejabat kat putrajaya jek..hehehe xsbr lak sy nak berposting.huhu

Aidi-Safuan said...

hahahaha...
dok sabah la besh~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku doa je la...
bukan sebab syg kredit...
doa senang...
hehehehe...
amin...

ezzati said...

mcm kt putrajaya je...

ada.m0khtar said...

thanx guy sudi call & doa. still xdapat call lgi.. huhuhu.. sangat penat!!!

HEMY said...

camne nk teka tak bagi hint mintak mana..dok mana pn tak tau..ahahaha

tp apa pun aku doakan dpt posting tmpt yg ko nak...

ada.m0khtar said...

dah tau. johor. hehehe.. okey sila teka daerah mana ye. hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

daerah mersing...