Monday, December 21, 2009

kelajuan yang menjahanamkan

trauma yang melanda, menikam-nikam jiwa..... aku tak tau sambungannya walaupun ni lagu faveret aku. kau sambung la sendiri lagu zaman bergetah si abby abadi ni.

AKU DALAM TRAUMA. makan tak sampai buncit, tidur mengigau-ngigau, mandi tak pakai syampoo, bercakap off topic, bila tengok tv, tv yang akan tengok aku. naik kerata hanya mahu jadi penumpang. Ini serius!! kena sebut ni cam ming-ming burung kecik geng wonderpet tu kalau nak dapat feel. kau aku main-main ek. betul la... BETUL.


muka cam kanak-kanak riang gembira je kan. pa hal pulak letak gambar ni. tadi beriya cakap tengah dalam keadaaan TRAUMA TERKETAR-KETAR. ni gambar masa tengah dalam keadaan hidup yang normal. masih riang-ria makan ice cream sambil menikmati suasana tenang. AKU RINDU perasaaan tenang itu!!!

aku memerlukan ice-cream cokelat. nak banyak, banyak, banyak, dan besar punya. terapi nak bertenang ni tau. kenapa ketenangan aku telah hilang??, ni ha jawapannya;
.
.
.
.

aku hampir menjahamankan benda itu. aku trauma dengan benda itu. nasib baik benda itu sempat diselamatkan. diri aku pun sempat diselamatkan jugak. tapi abah aku dok mengucap panjang la.
GILA LAH KAU!! ni komen yang aku dapat dari mulut-mulut meletop member-member aku bila aku cerita kat diaorang. sangat malu nak cerita kat kau orang cam na benda ni jadi. OMG!!! ibarat membuka pekung di dadaku.

AKAK TAKUT KELAJUAN DIK!
AKAK TAKUT BILA NAK POTONG MOTOR DIK!
kesimpulannya aku hanya layak jadi penumpang je. sekian terima kasih.




12 comments:

JAI said...

Isyyhh..naper xcident kerrr?? takpaham..takpaham

ocha said...

wah..cm menyeramkn je cite nye tu...hehe.

kelajuan mmg leh membunuh..jd lain kali bwk 30km/jam je ye...=D

Love Says it All~ said...

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal @ Eyra Rizal Touch

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

blh blaja lagi...
kene yakin la...
selalu bwk...
lame² mahir la...

♥chentaMAYA™ said...

jd penumpang lg besh~

ezzati said...

xcident ke ni??

Aidi-Safuan said...

hehehe..bawak leklok laenkali

Anonymous said...

mmg rmai oghang kata dia mmg laju...
la nie duk umah ja ar...

ada.m0khtar said...

sempat menekan brek dengn sekuat hati & sempat tarik stereng ke arah lain.. huhuhuuu.. thanx GOD

Niijiusan said...

detailkan la cerita tu, bagi ada feel sket nk baca~

ada.m0khtar said...

aku tak da mud nak cerita.. huhuuu

Hang TuARC said...

cik ada yg chumey hahahha
eyt nak testing shoutmix..
certain user xleh guna my shoutmix widget
bole mntk tlg x
tlg post apape kt widget tu

http://arc13.blogspot.com