Sunday, December 20, 2009

nenek kebaya

nampaknya penganjur contest 'princess kebaya contest' dah keluarkan list peserta. mmg meletop kau contest ni. 70 orang jelitawan join. yang join contest ni je layak dapat gelaran jelitawan hokey! kau tak join ek??? mmg tak jelitawan la kau. contest ni dah tutop pintu pun ye. soorrryy la kau dah mmg tak da peluang nak jadi jelitawan.

hahahahaahahaha.. gila kejam statement gini. sila jangan ambik hati ye. aku merepek je pun. siapa yang jenguk belog aku adalah insan paling jelita. untuk penjenguk laki, kau adalah manusia terhensem. jangan nak berangan jelita ye nyah.. ceh!! ayat nak bodek kau ni tau.


sumber cik wawa

kalau nak usha-usha jelitawan iras nenek kebaya yang lain, sila la kelik cik wawa pun. mesti cik wawa tu tengah pening kepala nak pilih jelitawan yang lawak pakai MAHKOTA PUTERI kan. tak pa cik wawa, u jangan gusar ye. i boleh tolong u pilih. PILIH DIRI I SENDIRI. hehehehe..

mmg meletop la para jelitawan ni. termasuk aku la tu. *__* . sila jangan pikir aku sangat desperate mahukan pujian ye. rasanya peluang aku mmg tipis je. it's ok, at least aku join gak kan. support contest!!!! sila buat contest lagi. aku nak join ni *__*



kau perasan tak aku tengah sembunyikan something. tak pun?? OMG!!! aku dalam trauma. nnt la aku cerita. tak dapat nak ekspresikan dalam kata-kata KETRAUMAAN ini. chow.

13 comments:

Niijiusan said...

xbley vote ke? kalo bley mesti aku dh vote ko pnye la.. meletop beb~

ada.m0khtar said...

hehehe.. ko sorang je la yang nak vote aku..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

niijiusan...
pandai ko bodek nie...
hehehehe...

kawie2020 said...

aku pon bleh vote ko gak.. hehehehhehe..

suezensuzanna said...

hehehe..nenek kebaya ehh....oklah tuh:P)

ada.m0khtar said...

hehehe.. tu la pandai je depa ni bodek aku. xpa2, meh aku belnja makan angin ye =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

angin???
kembung perut...

ada.m0khtar said...

hehehe.. ok la tu.. free tau

Niijiusan said...

makan angin ok lagi.. tapi jangan la angin yang orang lain kluarkan~ :P but betul la, aku suka gambar tu, kena ngan kerusi tu.

p/s: pas aku tengok muka ko ada, ngan ayah ko, baru aku perasan.. aku penah gi raya umah ko ngan muna n adli.. hehehe..

ada.m0khtar said...

aik ye ke.. eh biar betol ni. hehehe.. adli ada bwk bnyk kwn la.. aku pun dah confuse yg mn 1 ni. huhuuhu

Niijiusan said...

xpe2... ramai sebab ko mmg femes.. hehe, follower pon dh lebih 100..

ada.m0khtar said...

hehehe.. perli aku la tu. ha, len kali dtg la umah aku lagi. dah tau rumah kan.

wawa said...

tau xpe=)...mmg ngah pening ni...pening top 20 dh bis....pening top 4 lak dh skang ni =)
tunggu result yek