Saturday, December 19, 2009

kat sini ada benda best. tak caya? kelik la


"contest cikgu ada"

terbuka kepada semua blogger. contest ni memerlukan anda meneka lokasi cikgu ada diposting.

cara nak join;
tulis entry bertajuk " contest cikgu ada". nyatakan lokasi *daerah* aku bakal dipostingkan. korang berhak nak teka sesuka hati korang kat mana aku akan dicampakkan. nyatakan la sikit ngape korang rasa aku ni sesuai dipostingkan kat lokasi yang korang teka tu.

check out syarat penyertaan lak ye;
1. jadi follower adamokhtar.
2. paste banner "contest cikgu ada" (yang kat bawah ni) pada entry contest
3. jangan lupa link kan url constest ni juga.
4. send url entry anda di ruangan comment entry contest ni or kat email rosahydrida@gmail.com baru sonang aku nak terjah tekaan bernas korang tu.



----------------------------------------------------------------------------------------------

ni clue untuk anda semua;

aku akan dipostingkan kat negeri johor. so korang pandai-pandai la teka kat daerah mana aku akan berkhidmat ye. aku dah siap bagi peta daerah tu untuk memudahkan korang.

tarikh tutup dilanjutkan sehingga 10.01.2010 sbb tarikh ni lawa dan nak bagi peluang untuk korang berfikir lagi. hadiah akan dihebahkan dalam masa terdekat. =)

kelik sini untuk tengok contoh.

30 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ade idea la nie...
hehehehe...

ada.m0khtar said...

hehehe.. silakan join

lizz said...

oh gosh!!!! budak tu tersangat comel!!!!!!

ada.m0khtar said...

budak tu my lil sis.. hehehe.. sj mempergunakan dia.. ;)

cik EPAL said...

comelnya contest niii :)

ada.m0khtar said...

come & join ;)

Jard The Great said...

ehehe... terpk gak nk wat contest.. tp tatau nk wat apa

ada.m0khtar said...

join je contest i ni dulu. sure dapat ilham. hehehe

✿ Cik Cimi said...

hiks~
i da join.
law ade yg kurg gtaw eah.
nty i edit blik.
tp i hentam jew nih.
hehehe.

http://cimicomot.blogspot.com/2009/12/contest-cikgu-ada.html

Hang TuARC said...

keh3 gmba cikgu xleh blahhhhhhh
btw ye cikgu, contest ni senang je...
bleh detect IP adress anda
xpelah aku bg laluan kt org lain =P

ada.m0khtar said...

kalau senang u cuba la =)
hehehe

ada.m0khtar said...

thanx cimi 4 join =)

Eyriqazz said...

Comelnya...anak siapa tu?

http://eyriqazz.blogspot.com/

ahmad said...

spek budak kecik tu best...hehehe

cik EPAL said...

mula mula ingat contest ni sebab suruh buat gaya mcm cikgu..bahaha :D

ada.m0khtar said...

hehehe.. spek pinjam je incik ahmad

idea yg bagus tu cik epal.. hehehe

DaHLia said...

wahh tempat postng pun leh men teka2 ke? hmmm itu mcm meramal nasib cikgu ada jer...hehehee

anyway, xde ke tips2 ..banyak wooo daerah di Malaysia ni...

ada.m0khtar said...

hehehe.. i sendiri pun tak tau, so i don't any clue.. it's ok. kalau tak dapat teka dgn teka tepat, i'll pick the greatest reason given.

aku zaty said...

hee~ comel nye cikgu tuh..=)

azzah husna said...

ada pon rnggu result posting ke?
sama lah kita rupenya...
tido tak lena dah nih, mana derang nak campak nih..

ada.m0khtar said...

thanx zaty ;)

tu la psal nye azzah. cuak.. hehehe

HAZWAN17 said...

banyak daerah kat malaysia ni.susah gile contest ni hahaha

psychopath said...

cm best je cikg ni.

ada.m0khtar said...

i've no idea hazwan.. hehehe..

thanx psychopath.. jom la join =)

joegrimjow said...

erkk
xley nak teka ni
huuu

✿ Cik Cimi said...

hiks~
da edit balik da.
tp xtaw btol o x.
teka jew nih.
http://cimicomot.blogspot.com/2009/12/contest-cikgu-ada.html

ada.m0khtar said...

okey cik cimi.. hehehe =)

Nescafe ais said...

Tahniah cikgu sebab dah nak posting. Kalau kena posting di Kluang, mungkin kita akan berjumpa. Hehe.

Apapun, selamat manjadi keluarga KPM.

ada.m0khtar said...

thanx =) i cari u kalau i dapat kluang. hehehe

yesterdayrising said...

alahai..xsempat msk dah..hihi