Wednesday, December 2, 2009

bulu mata melentik



para wanita mesti dok idamkan bulu mata melentik cam gini semulajadi tanpa kena pakai bulu mata palsu or calit-calit mascara volume up ke apa ke kan. real, semulajadi & yang penting tak palsu. bak kata nenek polident tu "berlakon pun tak nampak palsu". *__*


kalau nak bulu mata melentik cantik mengalahkan bulu mata palsu rozita cik wan, cuba la petua mudah, ringkas, padat & yang penting murah ni. tak salah kalau mencuba. InsyaAllah berkesan kalau diamalkan dengan niat yang baik. kalau dengan niat nak cantik sbb nak goda laki orang, confirm tak melentik bulu mata tu.


pertamanya ambil daun lidah buaya. jangan curi jiran sebelah rumah punya lak. tak berkat. then sapukan lendir daun lidah buaya tu pada bulu mata sebelum tidur. amalkan secara berterusan ye. selamat mencuba *__*


2 comments:

atiQah adNan said...

ya saya akan cuba amalkan...
thanks for sharing darlingg...
^__^

ada.m0khtar said...

welcome. i pun sedang amalkan gak ;)