Monday, November 30, 2009

memori terindah

insan yang terlibat ;
model- cik ada, arm & sal. photographer- sya



the most beautiful memory;

sini bermula kita bersama
mengejar impian
mimpi yang indah kan jadi nyata
untuk kita semua...
pahit getir yang telah ditempuhi...
harum kan menjelma kini


oh rakan ku sayang
semua kan berubah
hingga berjumpa lagi
bersama mu kawan
suatu memori yang terndah bagiku...
la la la la will miss you...


ku genggam cinta yang telah terbina
di puncak impian
ku akan selalu mengingatimu
tak akan ku lupa
di masa yang akan menjelang tiba
tabah lah dalam semua


composer; yiu
song writing by; toto aka naquiyudin



lagu tu bukan untuk kenangan bersama makhluk dalam pic tu je. lagu ni kenangan antara aku & semua geng ccu/iptho. kebetulan sal baru upload pic ni kat mukabuku. so i grab la & tempek la pulak kat cni ;)

tahniah untuk arm, finally hari ni dia dah selamat jadi tunangan orang. semoga selamat berbahagia bersama incik ipin kesayangan ko ye arm. bukan main senyum meleret lagi since dah bergelar tunangan orang ye.

tak berapa hari je lagi majlis pertunangan sal dengan incik aiman pulak. tak daya la poket aku tengah kering kontang, tak dapat la aku menyibuk kat majlis dia nnt. tak pa la, aku doakan dari sini yelah. disebalik gunung jerai & menghadap lautan pantai murni, aku doakan mereka ni sentiasa bahagia. insyaAllah kenduri kawen nnt aku pergi.

kalau bergambar dengan tunangan orang boleh kena tempias tak? adakah masa untuk aku ni pulak dah dekat??? jeng... jeng... jeng...

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

smart pic tue...

ada.m0khtar said...

sbb org dlm pic tu chomey... hiihihihi *gelak gedik