Tuesday, November 24, 2009

money . money. money .

di mana ada rejeki, di situ ada saya. owh kata-kata ni mmg sangat sesuai dengan keadaan aku yang tengah kering kontang kegersangan poket, dompet dan juga segala bank akaun. sedih seh!!! merempat je mintak belas ehsan kaum family ceria. nak beli cleanser dengan topup pun kena mintak duit incik mokhtar. i malu tapi mahu!!!


cuti aku pun pendek je tak sempat pun nak kerja kat mana-mana. tokey kedai pun tak nak amik kerja kalau nak kerja setakat 2,3 minggu je kan. menci toi!!! aku terdesak nak pakai duit ni *__*'


sekarang aku bergantung harap kat jualan cik ada closet je la. korang sila la jenguk, pastu sila la bermurah hati beli la mana-mana item ye ;) . harga sangat meletup.


check this out;

barang baru
.cantik. mantap. hot. spicy. meletup.

mesti jelita la kalau pakai ni

.
.
.
.
.
wajib beli

*__*


8 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ayat pujuk suruh beli...
hehehehe...

ada.m0khtar said...

hahahaha.. biasa la ayat peniaga ;)

Arief Arf said...

end of year holidays la time nak banyak pakai duit kan.. tp takleh nak keje sebab kejap sangat..
haha

(nice blog btw)
X)

izwan7 said...

pandai cari duit anak incik mokhtar ni..

erm salam aidil adha ;)

Anonymous said...

xdak model len ke?
huhuhu

13may said...

anda memang pandai meniaga :D

nurul said...

thanx arief ;)

ada.m0khtar said...

thanx you all.