Tuesday, November 24, 2009

c o n t e s t..



i rasa cam nak organize contest la pulak, tapi still dok berpikir-pikir la contest apa yang cam best dan meletup-letup gitu. sebelum ni asyik join contest orang blogger lain je. tak da experience organize contest lagi.


stakat ni yang ada dalam otak ni contest photo cun dengan gorgeous outfit contest je. hadiah dah ada, tapi sesuai untuk kaum hawa je la. sorry la ye kaum adam, next time ya :)


kalau korang ada cadangan yang bernas jangan malu-malu meow nak kasi pendapat anda. i sangat alu-alukan. nnt i belanja ice-cream Malaysia ye ;)

5 comments:

Niijiusan said...

wow.. nak organize contest?? buat la yang unisex.. nk join gak!

ada.m0khtar said...

ala.. hadiahnya sesuai untuk perempuan la.. xpa2, nnt laki pun leh join. nnt hadiah tu ko bagi je kat awek ko ye ;)

TashadeNatasha said...

beli dua eh. sgt style!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku cucu Adam...
huhuhhuhuhu...
terpingir...

ada.m0khtar said...

masih dalam pertimbangan ni nak organize contest pa.. huhuhu...