Tuesday, November 24, 2009

anak beranak di bandaraya Melaka





























dah rasa nak loya-loya tekak, nak termuntah, penin-penin langau tengok gambar? bagus..!!! tu la motif sebenar aku. hahaha.. ;)


gambar ni semua masa jalan-jalan meronda melaka hari sabtu lepas. dah alang-alang ambik aku kat batu pahat, singgah la melaka jalan-jalan jap. lagipun si mimie my lil sis asyik merungut nak jalan-jalan kat melaka.


after ambil barang-barang aku kat batu pahat, we all terus gerak ke melaka. tidur kat melaka malam tu. plan asal nak jalan-jalan sedut angin udara segar bandaraya bersejarah malam tu. tapi incik mokhtar dah lenguh anggota badan, aku pulak sibuk nak tengok nur kasih, so malam tu lepak hotel je la. sok paginya baru berjalan-jalan.


bila la pulak dapat jalan-jalan kat melaka. masa dok kat batu pahat buleh la kerap pergi hoye-hoye kat sana. tapi kalau tertiba aku dapat posting melaka, buleh termuntah gak la aku ;)


4 comments:

suezensuzanna said...

naik bot tuh mcm best jerkk~_~

ada.m0khtar said...

yurp.. menyusur sungai melaka... cantek...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ku raye haji kat melaka...
nanti aku pon letak pic byk² bg ko muntah...
hehehehehe...

ada.m0khtar said...

hehehe.. amboi siap bagi pembalasan nmpk..