Monday, November 23, 2009

hujan. sejuk. tidur



dah dua hari aku kat rumah. sepanjang dua hari ini rasa suram je. langit dok gelap, hujan tak henti-henti. makin bersemangat waja la aku nak tunaikan misi tidur 20jam sehari. sedap toi tarik selimut, berbungkus.. mata ni macam digam dengan gam cap gajah duduk je. malas tahap ular sawa kenyang, tak nak wat apa-apa.. uhuhu..


bila dah hujan je sepanjang masa cam gni, mood nak keluar pergi mana-mana pun dah hilang. semalam keluar pergi alor setar. ikutkan hati malas je nak ikut mama ngn abah shoping barang dapur.. tapi disebabkan nak beli cleanser, terpaksa la tinggalkan katil dengan selimut sedap tu. huh! menyampah toi, kat tesco mergong tak da jual product ZA pun. kena cari kat tempat len la pulak. sepanjang jalan aku tidur je dalam kereta.. kesian kat incik mokhtar drive sorang-sorang dalam hujan lebat.


hari rabu ni nak pergi kelantan, ambil syima my sis. dia pun dah bungkus beg dah habis study.aku saja je menyebok nak ikut gak. dah lama aku tak jalan-jalan cari barang bershoping kat sana. hehehe.. tapi mengenangkan sekarang ni musim hujan, banjir cam tak best je pulak pergi sana kan. aku nak shoping baju batik ni. nnt dah posting kena pakai baju batik setiap hari khamis. wah dah jadi kakilengan kerajaan gitu.. ahaha.. pinjam duit incik mokhtar dulu la bershoping nnt. aku mmg dah kering kontang sekarang ni.


sejoknya nak mandi.. uhuhuhu...

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sejuk so tak mandi???
patut asem...
hehehehe...
teman la ambik adik kat kelantan...
leh booooo kat kelantan...
hehehehehe...
joking...

ada.m0khtar said...

hehehe...
misi utama nak pergi kelantan sbb nak beli baju batik .. ;)