Monday, November 2, 2009

bukak kedai


dah sampai masanya aku kena wat clearance wardrobe. tak sanggup aku nak ngangkut barang bertimbun-timbun kat hostel ni bawak balik umah nnt. leh demam mengemas & ngangkut barang dalam bilik ni. 4years dok kat sini, paham je la berapa banyak barang aku dok kumpul. aku jual harga adik beradik je ni. .. hehehe ..

kalau berminat inform aku hokey.


swimming suit



pandangan belakang
condition; tiptop. pakai dalam 2,3 kali je
saiz; xs/s
jenama; ogival
colour; blue
harga; RM58 (negotiable)



2 comments:

Hanida Lavida said...

swimming suit ni dah jual ke?

ada.m0khtar said...

belom lg.. u b'minat ke?