Tuesday, September 29, 2009

puasa tapi lupa niat

menyesal tui aku tak niat puasa semalam
1 hari perut aku yg nipis + slim mengalahkan duta2 slim world ni kosong
pg tdi mama tak buat breakfast pun
t'paksa la minum air kosong je .. okey, ni tips perut kempis & awek muda ye... tiap2 pagi sebelum makan benda2 len, minum air kosong dulu
kui 8.30 tayar bus dah b'golek.. xsmpat nk breakfast ngn incik mokhtar kat busstand
nasib baik incik mokhtar belikan air mineral & roti gardenia 1
tu je alas peut aku slama 12 jam atas bus yg lembap tahap kura-kura
biasanye bus tu brenti makan kat pudu
hari ni mmg buang tebiat puasa kot driver bus tu
koroncong untuk ana perut aku tau
turun je bus tadi, terus pegi marrybrown... ini bukan tempat feveret aku ye, TERpaksa... sbb ia plg mudah, senang, cepat, pantas & ada mamat yg mesra +___+
order hott0uch ngn hot tea..
malang nye, xleh habiskan pun burger tu
perut dah masuk angin, so uuwweeekkk

smpai skrg still rasa tak selesa lg ni.. uhuhuhu
moral nye, len kali bila nek bus dari btu pahat ke alor star, niat puasa sunat siap2
:-(

1 comment:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sabar miss ada...
ade hikmah tue...