Thursday, October 7, 2010

contest hari raya Aidilfitri


contest hari raya oleh masamanismasam. yeah!!!, belum tutup. last date untuk submit pada 10.10.10. nice date babe! sempat lagi i join kan. i ni memang sentiasa tertinggal keretapi. so sorry la. okey, back to this contest. cik masamanismasam ni cuma perlukan gambar pakai pakaian raya dan memakai tudung or shawls. off course la i ada dear. maka dengan itu, terbuka la pintu hati i untuk join. 

check out syarat-syarat penyertaan; 
-- terbuka kepada orang yang mempunyai blog
-- perempuan sahaja
-- maximum 1-2 keping gambar sahaja yea :)
-- tampal gambar anda di dinding entry yang anda buat untuk contest hari raya ni
--tinggalkan link di blog penganjur
-- tampal jugak banner contest di blog side.
-- follow la kalau nak tau apa2 update pasal contest nie nti
-- pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang bertauliah 
-- tarikh tutup penyertaan sehingga 10/10/2010 


entry i dah buat, banner i dah copy paste, link kejap lagi i tinggal. tarikh belum 10.10.10. sekarang nah gambar i.

gambar hari raya pertama
cik masamasinmanis tak ada letak syarat kena gambar i sorang-sorang je. so ikut teori i tak langgar syarat la kan  kalau  i letak gambar i dengan perempuan-perempuan pengacau ni. i yang kat tengah ye cik ezan. diaorang tu yang buat i tak ada gambar posing sorang diri. sentiasa nak berkepit dengan i je. *__*


 gambar hari raya kedua

semua dah settle. sekian terima kasih. *__*

6 comments:

Zuewairy said...

cantinya..

gud luck eh

Ceritera Lelaki Pot Pet

bOo bOo said...

thanks dear 4 join

cantik lah :)

good luck yea

saya_arief said...

all the best..
;D

ada m0khtar said...

thnx for support guys =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ticer berposing...
:)

ada m0khtar said...

i pun teringin gak.. hehe