Sunday, October 10, 2010

blog i ada kembar?


i dah pening ni nyah. kenapa blog i ada kembar pulak ni. bila masa pulak i lahirkan anak kembar ni. kembar lain rupa paras pulak tu. kalau setakat lain jantina je tak pa, tapi ni dah gaya macam sorang lahir kat Bangladesh, lagi sorang pulak lahir kat China. pening i nyah!!

tak kan la pulak anak jiran sebelah katil masa i bersalin dulu boleh kena jangkitan virus yang sama dengan anak i sampai boleh jadi kembar lain mak lain bapak ni. sekali lagi; pening i dibuatnya nyah!!

ISSHHH tak suka! tak suka! tak suka! benci tau! dah lama ke benda ni jadi?? or baru je jadi?? tadi masa kat cyber cafe i taip adamokhtar kat google then tiba-tiba boleh keluar blog lain tapi sama url dengan i. bezanya cuma cara taip. i punya adam0khtar.blogspot.com yang lagi satu tu pulak adamokhtar.blogspot.com . termelatah ooopppooccooot i tau. i tak pernah sedar pulak benda ni sebab selama ni i guna netbook sendiri je, so add url aku memang dah sedia ada. 

cuba kau taip adamokhtar, then nanti keluar macam ni;


macam mana boleh jadi macam ni pulak. cik ada mokhtar dah jadi dafi83. OMG!!! tidak dapat terima hakikat ini. huhu *__*' i belum berubah jantina lagi. i suka jadi perempuan. i tak nak jadi lelaki. kalau i jadi lelaki pun nama i mesti adam mokhtar bukan dafi. OMG!!! masih tidak dapat terima hakikat ini.

okey seterusnya kelik pada dafi83 itu;


nehi! nehi! nehi! what should i do? hooomaiiigggooood!!!
i tetap tak dapat terima kenyataan ini. i tak suka diduakan mahupuan ditigakan apatah lagi diempatkan. huhu sangat sedih *__*'. i tengah nangis ni tau. jangan kecoh kat orang lain tau. cepat-cepat tolong bagi cadangan apa i nak kena buat ni. jangan cadangkan cadangan ditutup sudah. lagi kuat i nangis karang.

nehi! nehi! nehi!


12 comments:

faqhrule said...

tukar jadi blog adaudin hahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kembar tapi tak seiras..
:)

nErRy-nAtAsHa said...

hahahhahaha
dafi83???
dafi fanatic dgn ko kot waktu dulu =)

nizamsani said...

hehe.

ada m0khtar said...

hahaha... wat blog baru jelah...adaudin cm menarik je...

nasib baik nak jadi laki ang dah nas.. hehehe...

~eZmALiZa~ said...

aduhai..sdey jugak kalo ade yg same...hahhaa... :D alaa...relax la cikgu...dye klihatannya seperti biasa sajak..hahaha... :P cikgu lagi up!

Mak Budak said...

ahaha .. sbb kes mcm nih la kite terus pakai domain sendiri ..

nErRy-nAtAsHa said...

tu la kan...heeeee
t ak nk tny dapi...ahahhaha =p

Anonymous said...

buka blog baru untuk tukar url?
rugi pula sebab kawan dah ramai.
Try tengok di setting blog,ada setting untuk tukar url (sekadar cadangan)

Anonymous said...

Greating give information for you, thanks to give up. It's excenlant post. Itupoker.Com Agen Poker Online Indonesia Terpercaya

Itupoker.Net said...

TargetBlank | Angelica Blog | Lovespyco | Angelica Blog | Angelica Blog | Angelica Blog | Edwin Insomnia | Edwin Insomnia | Addwin | Addwin | Addwin |Addwin | Addwin | Addwin | Angelica Rini | Addwin | TargetBlank | Edwin Insomnia | Edwin Insomnia | Edwin Insomnia | Edwin Insomnia | Edwin Insomnia | Divorcesource | Edwin Insomnia | Angelica Rini |

College of Computer qassim said...

This is wonderful website
Qassim & QU