Tuesday, July 20, 2010

pendek

lokasi; taman istana, jb

 alamak terpenyet pulak inner i. 


rainbow shawls, 29shop cardigan, 29shop top, 
orange sorbat jeans, nautini wedges, 



dah setengah jam aku berfikir nak tulis apa malam ni, tapi sepatah apa tak dapat nak taip lagi. kering betul idea malam ni. aduss!!! benci betul la bila ketandusan macam ni. berkobar-kobar nak update ni. ceh! gebang je lebih. padahal banyak je draf entry tertunggak taip separuh jalan je. 

maka disebabkan tak tahu nak taip apa, jadi sesuai la dengan tajuknya "PENDEK". gila tak berkualiti langsung entry macam gini. tapi memandang ni blog aku, so aku tak kira. nak publish jugak.
sekian, terima kasih. 

9 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pendek segalanya...
;)

naz said...

babe baju lawa:)

cik ciiima said...

nk pinjm baju..haha

ada m0khtar said...

ayat perli semacam je meniti senja.. hehehe

ada m0khtar said...

thanx naz =)
ang xleh pinjam ciima, nnt besaq baju aku..

Anonymous said...

cantik:)

ada m0khtar said...

tenkiu =)
weee........

cik ciiima said...

ala kalu org plai msti ag comey..
org dh kurus ckit ni..hehe

ada m0khtar said...

takleh2... beli sendri r... hehehe