Friday, July 30, 2010

be right back


lama betul aku kat update. bawa hati la konon. tetiba rasa geli untuk diri sendiri. eeeuuu.. 
okey, update pendek. akan kembali tengahmalam karang kalau mata aku boleh bertahan lagi. aku pergi layan mummy mantop bibir sexy kejap. macam menarik je movie SALT tu. luar nampak best, isinya tak tahu lagi. tunggu dah tengok karang baru aku kasi comment ye. banyak je movie aku layan belum sempat buat comment lagi ni. ceh! mengalahkan pengomen berbayar pulak. tak pa, aku suka kerja-kerja amal ni. 


cukup-cukup. cuak duduk dalam rumah sorang-sorang. aku nak bersiap, then keluar. Bubye =)


3 comments:

naz said...

wah angelina jolie memang hot. tapi megan fox lagi lah haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ape la nak cuak...
ish...
hehehe..
;)

f.a.r.a.h said...

salt best! i da tengok. so u shud watch it. im waiting for the last airbender lak.