Saturday, May 22, 2010

lapar
lapar
lapar
petanda nak membesar agaknya ni... yeah!!! aku suka. aku suka. aku memang nak sangat-sangat la bertambah berat badan ni. 15 kilo pun aku tak kisah.
nak makan kendarah je sekarang ni. mulut dengan perut aku dan berjaya buat gandingan mantap semantap pasha dengan rossa buat show menyanyi lagu terlanjur cinta mengelodak buat nafsu makan aku meluap-luap.
pagi tadi aku makan 2 bungkus nasi lemak. terkejut cikgu-cikgu kat sekolah tu aku minta nasi extra. then balik rumah aku belasah laksa peneng 2 mangkuk. sedah weh!! pandai housemate aku si mak dara Yan masak. standard air tangan ibu punya masakan tau. superb!!! i kasi u 5 stars Yan. nanti masak lagi ye.. nanti kita draf plan buka stall laksa depan pagar sekolah. comfirm KAYA! ... okey, lepas makan laksa aku open table makan nasi ayam pulak. delicious!!! tak habis lagi hokey.. sambung makan dessert pulak. choclate cake yang sangat-sangat yummyyy....
dan untuk menu malam ni.... taraaaaaa.....

i tengah tunggu abang domino's sampai depan pagar rumah i ni. yum yum!!!
jemput ye korang... kena berbudi bahasa bersopan santun, bermulut manis pelawa korang..
jom-jom, jemput BACA DOA MAKAN untuk aku..

bubye...

burrrbbbbb... kenyangnya...

2 comments:

amar haziq said...

kuatnya makan...haha

jenguk2 lah blog saya;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

ada.m0khtar said...

semangat nak membesar... hehehe