Monday, March 8, 2010

segalanya kering, gersang, tandus. kesimpulannya aku TAK PAHAM!

frust betul tak dapat tengok cerita si nabil dengan mila tu semalam. AKU KEMPUNAN!
padan muka aku. masa cerita tu dok hangat je lagi kat cinema, aku jual mahal. kononnye nak tunggu tengok dengan mr ehem. dah 2 kali aku dengan mr ehem pergi cnema nak layan cerita ni, tapi 2 kali gak la aku frust.

so, solution untuk overcome frust semalam, ktorang layan cerita The Book Of Eli.
boleh tahan penuh manusia dalam TGV layan cerita ini.

TAPI!!! seriously, aku bertambah-tambah frust. gila tak kena dengan jiwa aku. bosan yang amat-amat sangat. aku dengan mr ehem boleh tertidur masa layan cerita ini. tak pernah lagi dalam riwayat hidup aku ni tertidur dalam cinema.


review yang boleh aku buat setelah menghabiskan masa, duit untuk cerita ni;
keadaan yang sentiasa kering, panas, tandus, gersang, comot, kotor, gaduh-gaduh, pukul-pukul, tetak-tetak.


kesimpulannnya;
TAK BEST!
rugi masa, duit. popcorn pun tak habis makan sebab tak ada mood.

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm la cerita nabil & mila tue best sgt...
xbest langsung org kate...
hehehehe...

wawan said...

book of eli adalah sgt best! sy tgk dua kali kot?

ada.m0khtar said...

huhuuhu... ye ke best..
aku tak leh trima lor..
maybe waktu aku tgk tu, mood aku nak tgk cerita yang buleh wat aku gelak.
stres tul skrg.. rs nk something yang boleh hlgkan stress

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

kte da 5 kli tgok...hahaha..
wat syarat je 2...

..izza.. said...

book of eli..bosan gile....bosan sgt lah!!