Sunday, March 14, 2010

saya mahu update tapi terlalu banyak kekangan yang wujud

finally dapat jugak aku update. bapak gian nak update, tapi banyak sangat dugaan menghalang percintaan aku dan blog aku ni.

kerja sekolah yang amat banyak, kertas ujian budak yang amat banyak. 10 kelas weh aku nak kena tanda. habis dakwat pen merah aku. ditambah dengan kepenatan yang terlampau dan melampau-lampau. pastu ditambah dengan rancangan kat televisyen yang melalai dan begitu mengasyikkan. WEH!!! aku tak puas hati kecik menang raja lawak. frust gila la.... eh off topic lak. okey sambung.. ditambah pulak dengan kelekaan melayan mr ehem je. emosi pun tak stabil, rasa serabut sangat kepala otak aku ni last week. macam-macam kena fikir. benda yang tak penting pun aku fikir. GILA SERABUT!. semalam nak update blog kat carwash sementara menunggu kereta mr ehem digilap, mr ehem sibuk nak guna laptop aku pulak. then nak update sementara menuggu flight, battery laptop weak pulak.

kau tengok, banyak kekangan yang buat aku tak dapat melayan cinta dengan blog aku ni. kesian kat aku kan. tapi tak pa. minggu ni aku akan bercinta sepuas hati dengan blog aku ni.


aktiviti di carwash.


ni la kerja mr ehem masa kat carwash. saje je nak sabotaj aku. dengan kuasa king control dia guna facebook aku sesuka hati. gila poyo kan kalau aku publish ayat "sy syg bf sy.... weeee"

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hhahahaha...
ape la mr ehem...
xikhlas dari jari ada la...
bear la die tulis sendiri...
hahahahaha....

ada.m0khtar said...

hehehe... tu la.. kalau aku tulis gitu kat fb dia, awal2 lagi dia dh delete..

faqhrule said...

erk..
lelaki montel ini childhood fren saya!

ada.m0khtar said...

montel? hahaha.... bleh jdi bahan ni =)