Wednesday, March 17, 2010

50 blog terbaik Malaysia pilihan #1


okey, memandangkan ada yang bertanya dan teruja nak tahu blogger yang tersenarai dalam majalah InTrend bulan Mac, so aku bermurah hati buat list senarai tu kat sini untuk tatapan semua. jom sama-sama kita berblogwalking cari ilmu ye =)
credit to InTrend.. okey clap ur hand.. pap pap pap pap

gambar yang tiada kaitan. sekadar mahu menyemak. entry aku, so wajib letak gambar aku la kan.

FASHIONISTA

http://aizatcintagoddess.blogspotcom
http://phothoughts.tumblr.com
http://jezmineblossom.blogspot.com
http://dianaufal.blogspot.com
http://inibelogsaya.blogspot.com
http://thepinkstilettos.blogspot.com
http://gossip-couture.blogspot.com
http://toosan.wordpress.com
http://www.tonguechic.com
http://naziehah.wordpress.com



yang selebihnya bakal menyusul dalam next entry. chow +__+



8 comments:

Mr.Homosapiensz said...

kenapa blog aku xde...hahhahha!! (prasan jap....)

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

blg aku xde gak...isk2

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

promote kan tue...
heheheh...

Pert Doherty said...

wah... nak join gak.... hoihohohoh

cik EPAL said...

blog wanita wanita cantik :)

cEro said...

list tu ikut ranking ke??

ada.m0khtar said...

ada ramai lg, nnt i update lagi ye.. saborrr...
list tu tak ikut ranking pun =)

toga costume said...

Interesting ! I like your blog. Actually I want a design of Greek goddess costume named toga. Please share if you have knowledge about that.