Tuesday, February 16, 2010

bulan ini bulan cinta

gian weh dah lama tak upload gambar kat blog aku ni. kau layan gambar jelah ye. aku pun tak kuasa nak taip panjang berjela ni. hidung dok berair je ni. tak puas tul la time cuti gini kena flu pulak. tak tahan tul aku dengan cuaca kepanasan ni. ni baru kat dunia. akhirat nnt tak tahu la macam mana gayanya ni. *mode keinsafan seketika =)

okey, cerita pasal musim mengawan di bulan februari. org puteh kata Valentine Day. disebabkan aku tak berapa puteh, so tak sambut la. bagi aku setiap hari adalah hari berkasih sayang. kalau mr ehem nak bagi bunga setiap hari pun aku tak kisah. i terima aje dengan sepenuh kasih sayang. walaubagaimanapun, aku tak pernah dapat sekuntum bunga pun dari mr ehem . huk huk huk. U! i tak berkecil hati pun. =) tengok! i boleh je senyum ni.
berbalik pada kisah asal. ni aku upload gambarajah suka ria waktu perjumpaan rakan-rakan seperkolahan di majils kahwen laily rashid dengan wan hasyim pada 14 februari 2010 di Dewan Dato' Madi iaitu di depan rumah aku.
Diorang ni 1 sekolah dengan aku masa sekolah menengah. tapi aku dah tak cam la pengantin laki tu. agaknya dia dah berubah kot.

nani, aini, fazdilah, anis, nafisah, laily (pengantin), muna, cik ada, hasni, wan salmi.


acara berangan menjadi pengantin bersanding di pelamin



first time aku pakai pashima. serabai la pulak rasa.




incik mokhtar dengan puan zarina pun pilih tarikh 14 februari 1984 sebagai tarikh pertunangan diaorang. aku pulak? okey, kena bincang dengan mr ehem dulu ni. hik hik hik

6 comments:

joegrimjow said...

smkin ramai yg kawen skrg ni
hurmm
gud2

jom join contest, 4 hari lagi tinggal untuk menang 50 pound!
klik sini : weekend@sheffield

::aMaD:: said...

mmg ramai kan kawen bulan ni?
ditambah lagi ngn cuti raye cine.
situ sini dgr org kawen.
rase mcm jeles la pulak..
bile la kite nak kawen yer?hahaha..

mOOn said...

sedikit komentar ya disini.. bukan husna nama wanita yang kepoh itu. tapi hasni. huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

muka anak dara dah ready nak naek pelamin lak nie...
hehehehe...

ada.m0khtar said...

alamat kesilapan berlaku di situ.. hehehe.. u tak bek kata dia kepoh.. hehehe..

tu la time cuti ni sedia perut je la nak makan nasik minyak jelah kan.

anak dara ni mmg sudah gedik nak naik bergambar atas pelamin.. ahaha

wawan said...

bestkan bila tengok orang kawen? rasa mcm nak kawen jgk.. tapi bila pk pasal kena jadi isteri solehah.. sumpah xready lagi..hehehe