Saturday, January 23, 2010

potong potong potong

serabut mata dan menyampah tahap mengundang perasaan marah nak mengamuk baling-baling pinggan mangkuk tul la. semak biji mata tengok benda alah pukul-pukul bantal kat facebook tu.

tiap-tiap asyik kena clean benda tu dari porfile sebab dah tahap buleh naik gila bila semak mata memandang. dah la aku tak paham apa kejadahnya application pukul-pukul bantal gitu. tak mendatangkan hasil pun. perabis boraih ajo.

dah puas hati aku dapat block. cara nak block application ni; kau kelik application ni dulu. then dah masuk ke profile application ni, kau KELIK BLOCK PILLOW FIGHT. mudah je pun, tapi aku ni lembap sikit. dah berguni-guni maki hamun baru jumpa cara nak block. dah berkurang pahala puasa I tau pasal benda alah ni.



ha ni lagi 1 application sengal yang aku tak suka. tiap-tiap hari ada je yang send me a gift. suka sangat la nak bagi aku hadiah. tak pa kau simpan dulu hadiah-hadiah tu, nanti birthday aku kau bagi sekaligus. time tu aku terima dengan hati terbuka. sekarang kalau kau send, confirm kena maki dari aku. *okey aku maki depan laptop aku ni je. kau tak dengar kan. tapi aku tetap dapat dosa weh!

fine! aku dah block application hadiah-hadiah tu. PUAS HATI AKU!

block, block, block!

11 comments:

gelarezz said...

hahaha..
same la..
menyampah gak dgn bende tuh..
kalu bagi hadiah betul2 takpe gak..
haha

joegrimjow said...

pillow pon menyampah

angeldream said...

jahat betol ahmad fadzli dan pinky gurlz tu *seperti yg tertera di atas*

:angeldream:

Asyraff Zulkifli said...

owhhhhh!!!!! boleh block?? nk buat gak! mengganggu jiwa raga tol. penuh wall aku kena baling bantal! yang diorang dh send tu bley delete x?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha...
mcm² datang...
hehehehe...

yoro okino said...

hahhahaha
boleh block ek???
sya delete satu2 dgn penuh kesabaran
huhuhu

Didi Nadhirah said...

saya ignore je fb pun dh kurang kayan dh..skrg ni baca blog lagi best

ada.m0khtar said...

boleh block benda alah tu. selamat memblock.. hehehe.. nyampah gila benda tu. ANTI PILLOW FIGHT! haha

Eyriqazz said...

hehehe....block je yg mengarut2tu

ada.m0khtar said...

tu la pasal kan =)

nursarah said...

haha, pillow ke, coklat ke, gula2 ke, sumer aku nyampah. haha