Friday, January 15, 2010

cikgu adalah wakil rakyat, doktor, tentera, jurutera, penyanyi, pelakon tukang kebun, juga lain-lain



di sini dengan berbesar dan sesuka hati aku memaklumkan dan menanyangkan kepada semua sekolah tempat aku mengajar sekarang. hari ini genap 2 minggu aku pakai title CIKGU. masih dalam keadaan blur, tidak cukup kaki dan tangan serta mengalami masalah kesakitan tekak yang semakin kronik.

AKU AKAN MENJADI SEORANG GURU YANG SENTIASA POSITIF & TIDAK GENTAR MENYAHUT CABARAN.

kepada para guru, sila beri tunjuk ajar ye. bagi la apa-apa ayat perangsang kat aku ni. aku sangat-sangat-sangat berkeadaan seperti baby baru nak belajar jalan sekarang ni.


CIK NURUL SYUHADA MOKHTAR:
- guru kelas 5 BERLIAN
-guru science tahun 1 dan 5
-guru sivik & kewarganegaraan tahun 4 dan 6
-guru kelas tambahan science tahun 6
-guru hoki
-penyelaras tahun 5
-penolong penyelaras kelab dan permainan
-guru 2k (keceriaan dan kebersihan)
-guru unit uniform tunas puteri
- panitia science


walaupun aku dari major KEMAHIRAN HIDUP, MATHEMATICS dan P. JASMANI KESIHATAN, juga SEORANG AHLI PBSM, aku tetap akan jadi GURU CEMERLANG SCIENCE dan juga GURU TUNAS PUTERI YANG BERJAYA.


NO SWEAT!!!!!

9 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko hebat...
hehehehe...

ezzati said...

fuhhh..hebatnyaa..guru panitia lagi tuu

[s][u][e][h][a][n][n] said...

huhuhi hebat tol tul cikgu kita ni erk :)

..izza.. said...

cekgu mmg camtu la..
saya pun cekgu gak..
cekgu sains komputer,
penasihat kelab komputer,
penasihat kelab memanah,
setiausaha kokurikulum & pembangunan sukan,
s/u ICT,
warden
dan sebagainyaaa...
redha saje..hehehe

ada.m0khtar said...

hehehe.. baru je dapat jawatan. xtau lagi hebat ke tak... pray for me ya =)

cikgu isza said...

moga tahan dugaan

ada.m0khtar said...

insyaAllah.. thnx =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hebat la tue...

ada.m0khtar said...

sapu bersih.. hehehe