Thursday, December 10, 2009

ya, i'm desperate


kurang asam je mr ehem send pic kartun desperate ni kat aku kan. ada pulak dia sama kan aku dengan kartun tu. amboi-amboi! macam la aku ni berhantu sangat bab shoping menyoping sampai tahap gersang cam gitu *kadang-kadang je time ada angin. ala paling tak leh tahan sangat pun sebulan sakali je. mamat tu lagi berhantu shoping dari aku ni. huh! nak kena gigit gak ni *__*


tapi kan!! huhuhu. purse aku dah buruk sangat-sangat ni. aku mmg terdesak nak beli purse baru. tapi kan!!! *tapi lagi. aku tak da duit sekarang ni. dgn erti kata lain AKU SANGAT TIDAK BERKEMAMPUAN NAK BERLAGAK MACAM ADA DUIT. tapi kan!!! *banyak la pulak tapi ni. aku perlu sangat purse baru. malu toi nak tunjuk keadaan purse aku kat public. kopak sana sini, leather dah mengelupas, zip dah tertanggal. di tambah lak dengan sen je yang ada. ringgit jangan harap la. atm card mmg bercambah, tapi tak da guna pun kalau pi cucuk. gila sedih kan. *__*' dah 4 tahun tau aku pakai purse tu. mmg wajar sangat dah aku cari ganti.


CAM NA NAK BUAT NI?? okey aku dah fikirkan pa yang korang fikir tu. pujuk incik mokhtar. yeah!!! i know dat! mmg itu yang akan aku buat. *__*


gatal jari kelik online shop tadi. usha ladies wallet, mana tau kot ada yang berkenan dek hati ini. nasib baik tak da yang mengancam sangat. yang ni 1 je macam ok. tapi biasa-biasa je kan.
Fina Firenze Check Book Wallet


3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

biase...
but nice...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

byk lagi yang lebih cantik2..huhuhu pakcik mokhtar mesti kasi punyala..:p

ada.m0khtar said...

2 la.. better survey lagi kan.. hehehe..