Friday, December 4, 2009

Princess Kebaya Contest


meletop-meletop princess kebaya di mana-mana je sekarang ni. jalan je kat blog sesapa, mesti jumpa banner "princess kebaya contest" anjuran cik wawa ni. tak leh tahan cam gini. i pun nak join gak. mmg favaret join contest ni. dah ketagih la pulak. hehehe..



okey, ni la pic i melaram pakai kebaya nyonya merah ihsan dari my untie. kalau tak silap i, dia sendiri yang jahit baju ni. dah berusia gak la kebaya ni. used by my untie masa zaman anak dara dulu. sekarang dia dah beranak empat pun. dah ketat gelemat kalau dia pakai kebaya merah ni sekarang.


kebaya nyonya merah ni jadi pilihan i untuk contest ni sebab i rasa diri i ala-ala vanida imran si red kebaya tu. i mmg adore sangat-sangat the truth beauty, sopan-santun, penuh ciri-ciri gadis melayu si jelita vanida imran when wearing the red kebaya. rasa anggun je. *perasaan syok sendiri la pulak. ahakss.. i pakai dengan kain batik cap tiga serangkai beli kat langkawi. i rasa warna merah tu nampak lagi menyerlah & bertambah meletop keanggunannya bila pakai dengan kain batik hitam ni. *wah memandai je kan. hehehe...


photographer untuk pic melaram versi red kebaya ni adalah my sis syima. also edit by her. kasi touch up sikit, buang segala bintik hitam huduh kat muka ni. hehehe.. i melaram dalam rumah je ni. siap pakai heel. kalau mak nampak ni mmg kena ngamuk. *__* . i terus mengedik nak posing bila baca contest ni tau. semangat berkobar-kobar nak cepat takut tak sempat nk join contest ni.


hopefully pic melaram i ni diterima cik wawa dengan hati riang ;)

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

wah...
the red kebaya...
hehehehehe...

wawa said...

salam kenal adamokhtar.....

thanks ye join contest wawa...
red kebaya:)anggun+ayu =)
tp...syarat 2 n 6....maybe wawa xperasan...pas touch up tgl msg yek:)
k good luck...tunggu result ye

wawa said...

ok done...good luck =)

ada.m0khtar said...

cun tak i encik meniti senja.. hahahhaa

ada.m0khtar said...

thanx cik wawa ;)