Monday, December 28, 2009

CANDID PHOTO CONTEST


CANDID PHOTO CONTEST. dah ramai yang join contest ni. aku pun nak menyemak gak. tak dosa kan incik halim.



dah nama pun CANDID PHOTO CONTEST, so gambar yang dipertaruhkan pun sudah semestinya gambar candid. ni la gambar candid aku si rendang tak cukup inci dan si panjang terlebih inci yang di candid oleh photographer shahril masa sesi tergedik after farewell party di the royale bintang, seremban.


aku tak sedar langsung aksi aku ni dirakam. jangan harap la aku nak bergambar dengan si panjang tu kalau untuk suka-suka. TIDDDAAAKKK!!! terasa begitu kerdil di sisi mamat terlebih inci ni.


7 comments:

Sharinginfoz said...

masuk contest banyak2....click nz

Boleh buat duit ke ngan Nuffnang?

1st time unique visitors lebih 200

Rara said...

hihi macam best je ni.

ada.m0khtar said...

jom pakat join rmai2 =)

NadNod said...

tinggi betul org tu ;D

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS SCHEDULE:

PERSONAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAL 9/1/10 RM150
PERSONAL MAKEUP CLASS @ T'GGANU 15/1/10 RM250
PERSONAL MAKEUP CLASS @ KELANTAN 16/1/10 RM250

BRIDAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM 23&24 JAN 2010 RM500

REGISTER NOW!! LIMITED SEATS FOR ALL CLASSES!

WWW.EYRARIZAL.COM
WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM
FB: EYRA RIZAL/ EYRA RIZAL TOUCH
EYRARIZAL@GMAIL.COM

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bezanya ketinggian...
hehehehehe...

ada.m0khtar said...

ye manusia itu sungguh panjang.. uhuhuhu