Monday, November 9, 2009

KITA exam hari pa ek?

owh, terasa nak merungut ttg diri sendiri dalam entry ni. last week masa keje tengah bertimbun-timbun aku mmg gedik yang amat sangat nak berbloging. tapi sekarang bila dah tak da keja langsung nak buat, ulang skali lagi ye TAK DA KERJA LANGSUNG NAK BUAT! otak ni blur la pulak. pastu mood malas nak update dah datang. internet pulak cam merestui je kemalasan aku ni, SLOW TAHAP SIPUT!


may be aku patut tolong study bagi pihak manusia-manusia yang bakal exam this week kan. at least ada gak la keje nak buat. YEAH!! aku rasa ni idea paling bernas nak buat. barang-barang kat bilik ni mmg la tak habis packing lagi. aku sengaja tak sibukkan diri packing barang lagi. bukan pa, nak jaga hati masyarakat yang akan exam this week, kesian lak kat diorang psycho tengok aku dengan gumbira menyanyi lagu cik aminah jatuh dalah kolam sambil mengemas bilik nak belah dari penjara ni.. OMG!! tulus suci murni je hati aku kan.. hahaha




_ comform junior aku dok merampuih maki aku kalau baca entry ni.. hahahaha



7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ape kire...
angkat barang chow...
kasi mereka sakit...
hehehehehe...

♥chentaMAYA™ said...

mud malas nak stdy nieyh wehhh~
ahaha~

suezensuzanna said...

hohohohohoho...takde keje ehh?? nk tlg study ehh....bgs bgs..terlebih rajin sudah!

ber_uwang said...

packing jangan tak packing... he he he bantal busuk jangan lupe

ada.m0khtar said...

hahaha... buku semua dah dalam kotak.. tinggal baju ngn bantal bucuk je.. hehehe

Anonymous said...

ish....
jgn ar tnjkkan sgt kegedikkan tu ye...
mau tp malu2...
huhuhu...

ada.m0khtar said...

hehehe.. ala nak wat baik tolong study pun salah ke...